
Airbnb-tjenester
Kokker i Puebla
Finn en unik tjeneste som ledes av lokale fagfolk på Airbnb.
Nyt mat laget av en privat kokk i Puebla

Kokk
Puebla
Vive la gastronomía poblana por Andrea
Hei, jeg heter Andrea, og jeg elsker å dele kjærligheten jeg føler for folkets smaker og tradisjoner. Jeg ble født i den meksikanske staten med det mest komplekse og varierte utvalget av ingredienser som gjorde at Puebla ble fødestedet for de deiligste rettene i landet for verden. Som barn vokste jeg opp omgitt av kokker og aromaer i familierestaurantene, og med dem lærte jeg å skape og kopiere lidenskapen for gastronomien vår.

Kokk
Privat middag med kokken Juan Carlos
20 års erfaring jeg spesialiserer meg på å levere unike matopplevelser. Jeg gikk på kulinarisk skole og utdannet på AAA-standardhoteller. Jeg har vært topprangerte kokk i Mexico i over fem år.

Kokk
Fusionskjøkken med Gustavo: Privat kokk
Syv års erfaring Jeg er en profesjonell kokk som spesialiserer seg på internasjonal mat og fusjonsmat. Jeg ble omtalt som kokk for Take A Chef i Guadalajara.

Kokk
Bak flammen og fusjonsmakene fra Erick
Åtte års erfaring startet jeg i Mexico og lærte av mestere som Benito Molina og Gordon Ramsay. Jeg studerte ved Conservatory of the Culture of Mexican Cuisine. Jeg eier for tiden en kreativ fin middagsvirksomhet.

Kokk
Moderne meksikanske smaker av Michael
10 års erfaring Jeg er en førsteklasses meksikansk matkokk. Jeg lærte av familien min og på kjøkkenene i New York, og åpnet mer enn ti restauranter. Jeg har laget mat til de beste idrettsutøverne som Kevin Durant og Landon Donovan.

Kokk
Flavors of Mexico av Jorge
25 års erfaring finner jeg enorm glede i å kurere menyer for små grupper og for å få kontakt med gjestene. Jeg har et Diplôme en Cuisine fra Le Cordon Bleu kulinarisk skole. Som mat- og drikkeveileder har jeg lånt min ekspertise til restauranter og hoteller.
Alle kokketjenester

Moderne meksikansk matlaging av Rodrigo
14 års erfaring startet jeg på en japansk restaurant og deretter på Biko, hvor jeg lærte avanserte teknikker. Jeg har fått et diplom i bakverk på Le Cordon Bleu. Jeg ble valgt til praktikant på Noma i 2014.

The holly trinity of mexican food
13 års erfaring Jeg Leverer tilpassede cateringtjenester for bedriftsarrangementer og feiringer. Jeg studerte ved National School of Anthropology and History og UVM. Created the gourmet salsas line Mapachtli artisan salsas in 2015.

Helsefulle smaker fra Fernanda
19 års erfaring er jeg plantebasert kokk og gründer, som lidenskapelig skaper økologiske, nærende måltider. Jeg studerte i Mexico og Miami og fikk Vegan Fusion-sertifisering hos Mark Reinfield. Jeg har laget mat til høyprofilerte klienter som Billie Eilish og Miami Mayor Francis Suarez.

Meksikansk familiestil por Alex
12 års erfaring med profesjonell kokk, jeg jobbet i Spania, Playa del Carmen og San Miguel de Allende. Jeg lærte de grunnleggende prinsippene og teknikkene til et profesjonelt kjøkken. Jeg designet gastronomiske opplevelser for merker som HBO, BVLGARI, Spotify og Netflix.

Fusion-bord fra Rodrigo
14 års erfaring De kulinariske ferdighetene mine er påvirket av japanske kjøkken, cruiseskip og bakverk. Jeg ble uteksaminert med et konditorisbevis før en seksårig kulinarisk karriere på private yachter. Bortsett fra et kulinarisk fundament i japansk mat, har jeg også en konditorvirksomhet.

Små biter av Mexico av Alex
12 års erfaring har jeg finjustert håndverket mitt i restauranter og gjennom mitt eget cateringfirma. Jeg lærte av Andrés Madrigal, Gonzalo Colín, Paco Roncero. Jeg har utarbeidet over 1000 tjenester, noe som skaper uforglemmelige øyeblikk.
Private kokker som sørger for det perfekte måltidet
Lokale fagfolk
Få et nydelig måltid med alt fra personlige kokker til tilpassede cateringalternativer
Håndplukket for kvalitet
Hver kokk blir vurdert basert på erfaring med matlaging
Suveren kvalitet
Minst to års erfaring innen mat- og serveringsbransjen