Airbnb-tjenester

Kokker i Mexico by

Finn en unik tjeneste som ledes av lokale fagfolk på Airbnb.

Nyt mat laget av en privat kokk i Mexico by

Kokk

Privat middag med kokken Juan Carlos

20 års erfaring jeg spesialiserer meg på å levere unike matopplevelser. Jeg gikk på kulinarisk skole og utdannet på AAA-standardhoteller. Jeg har vært topprangerte kokk i Mexico i over fem år.

Kokk

Bak flammen og fusjonsmakene fra Erick

Åtte års erfaring startet jeg i Mexico og lærte av mestere som Benito Molina og Gordon Ramsay. Jeg studerte ved Conservatory of the Culture of Mexican Cuisine. Jeg eier for tiden en kreativ fin middagsvirksomhet.

Kokk

Moderne meksikanske smaker av Michael

10 års erfaring Jeg er en førsteklasses meksikansk matkokk. Jeg lærte av familien min og på kjøkkenene i New York, og åpnet mer enn ti restauranter. Jeg har laget mat til de beste idrettsutøverne som Kevin Durant og Landon Donovan.

Kokk

Meksikansk mat fra Natalia

22 års erfaring har jeg undervist i matlaging i TV og media, og trener nye kokker til å skape bærekraftige menyer. Jeg studerte i Spania og reiste deretter til Toscana for å spesialisere meg på italiensk mat og vin. Jeg jobber som privat kokk om sommeren for en prinsesse i Frankrike og Sveits.

Kokk

Mexico by

Flavors of Mexico av Alberto

Åtte års erfaring Praksis og arbeid på et hotell i Mexico by, bankett med en italiensk kokk. Jeg studerte og fullførte gastronomistudiene mine ved UNIVDEP University. Jeg har hatt muligheten til å lage mat til mediefolk.

Kokk

Moderne meksikansk matlaging av Rodrigo

14 års erfaring startet jeg på en japansk restaurant og deretter på Biko, hvor jeg lærte avanserte teknikker. Jeg har fått et diplom i bakverk på Le Cordon Bleu. Jeg ble valgt til praktikant på Noma i 2014.

Private kokker som sørger for det perfekte måltidet

Lokale fagfolk

Få et nydelig måltid med alt fra personlige kokker til tilpassede cateringalternativer

Håndplukket for kvalitet

Hver kokk blir vurdert basert på erfaring med matlaging

Suveren kvalitet

Minst to års erfaring innen mat- og serveringsbransjen