
Fusionskjøkken med Gustavo
Jeg kombinerer franske teknikker med moderne tilnærminger for å lage fusjonsretter.
Automatisk oversatt
Kokk i Zapopan
Arrangeres der du bor
Du kan sende en melding til Gustavo for å tilpasse eller gjøre endringer.
Kvalifikasjoner
7 års erfaring
Jeg er en profesjonell kokk som spesialiserer seg på internasjonal mat og fusjonsmat.
Høydepunkt i karrieren
Jeg ble omtalt som kokk for Take A Chef i Guadalajara.
Utdanning og kurs
Jeg jobber ved Argentine Institute of Culinary Arts i Guadalajara.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.
Jeg kommer til deg
Jeg reiser til gjester i Zapopan. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.
Ting du bør vite
Gjestekrav
Gjester som er eldre enn 2, kan delta, opptil 10 gjester totalt.
Tilgjengelighet
Send melding til verten for mer informasjon. Les mer
Kanselleringsvilkår
Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.
Fra 684 kr NOK per gjest
Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte
Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?