Airbnb-tjenester

Kokker i Álvaro Obregón

Finn en unik tjeneste som ledes av lokale fagfolk på Airbnb.

Nyt mat laget av en privat kokk i Álvaro Obregón

Kokk

Mexico by

Flavors of Mexico av Alberto

Åtte års erfaring Praksis og arbeid på et hotell i Mexico by, bankett med en italiensk kokk. Jeg studerte og fullførte gastronomistudiene mine ved UNIVDEP University. Jeg har hatt muligheten til å lage mat til mediefolk.

Kokk

Bak flammen og fusjonsmakene fra Erick

Åtte års erfaring startet jeg i Mexico og lærte av mestere som Benito Molina og Gordon Ramsay. Jeg studerte ved Conservatory of the Culture of Mexican Cuisine. Jeg eier for tiden en kreativ fin middagsvirksomhet.

Kokk

Privat middag med kokken Juan Carlos

20 års erfaring jeg spesialiserer meg på å levere unike matopplevelser. Jeg gikk på kulinarisk skole og utdannet på AAA-standardhoteller. Jeg har vært topprangerte kokk i Mexico i over fem år.

Kokk

Den hellige treenigheten av meksikansk mat

13 års erfaring Jeg Leverer tilpassede cateringtjenester for bedriftsarrangementer og feiringer. Jeg studerte ved National School of Anthropology and History og UVM. Created the gourmet salsas line Mapachtli artisan salsas in 2015.

Kokk

Fusion-bord fra Rodrigo

14 års erfaring De kulinariske ferdighetene mine er påvirket av japanske kjøkken, cruiseskip og bakverk. Jeg ble uteksaminert med et konditorisbevis før en seksårig kulinarisk karriere på private yachter. Bortsett fra et kulinarisk fundament i japansk mat, har jeg også en konditorvirksomhet.

Kokk

Moderne meksikansk matlaging av Rodrigo

14 års erfaring startet jeg på en japansk restaurant og deretter på Biko, hvor jeg lærte avanserte teknikker. Jeg har fått et diplom i bakverk på Le Cordon Bleu. Jeg ble valgt til praktikant på Noma i 2014.

Private kokker som sørger for det perfekte måltidet

Lokale fagfolk

Få et nydelig måltid med alt fra personlige kokker til tilpassede cateringalternativer

Håndplukket for kvalitet

Hver kokk blir vurdert basert på erfaring med matlaging

Suveren kvalitet

Minst to års erfaring innen mat- og serveringsbransjen