Airbnb-tjenester

Kokker i Siena

Finn en unik tjeneste som ledes av lokale fagfolk på Airbnb.

Nyt mat laget av en privat kokk i Siena

Kokk

Francescos italienske mat av høy kvalitet

25 års erfaring har jeg finpusset ferdighetene mine på kjøkkenene på restauranter i Italia i Roma og Toscana. Jeg spesialiserte meg som kokk på Istituto Alberghiero di Chianciano Terme. Jeg har gjort måltider og arrangementer for ledere og viktige tegn på eksklusive steder.

Kokk

Toskanske og campanske smaker av Roberto

20 års erfaring er jeg profesjonell kokk med erfaring innen gjestfrihet og restauranter. Jeg trente på kulinariske institutter og gjennom praktisk erfaring med familietradisjoner. Jeg underviser i enogastronomi på et gjestehus, og deler ekspertisen min om vin og mat.

Kokk

Raffaele og Giovannas toskanske matlaging

25 års erfaring Eier av en pizzeria og kokk på prestisjefylte hoteller i Firenze. Profesjonell kvalifisering for cateringtjenesteoperatører. Jeg jobber med kona mi som privat kokk.

Kokk

Roberto's Advanced Italian Cooking

Med over 30 års erfaring i en verden av matlaging har jeg gjort lidenskapen min til håndverket mitt. Jeg ble født i Napoli, og fra en ung alder pustet jeg duftene på hjemmekjøkkenet mitt: det var bestemoren min som ga meg kjærligheten til tradisjonelle napolitanske retter, som fortsatt representerer røttene til min kulinariske stil. Etter å ha gått på hotellskolen, hadde jeg muligheten til å jobbe på hoteller og restauranter med stor prestisje, hvor jeg raffinert mine tekniske ferdigheter og utdypet gjestfrihetskunsten. I dag fortsetter jeg å oppleve kjøkkenet med samme entusiasme som alltid. Jeg underviser barn som ønsker å ta denne veien og tilbyr en eksklusiv kokketjeneste hjemme, noe som bringer kvaliteten, profesjonaliteten og varmen fra en autentisk opplevelse direkte til mine klienters hjem.

Private kokker som sørger for det perfekte måltidet

Lokale fagfolk

Få et nydelig måltid med alt fra personlige kokker til tilpassede cateringalternativer

Håndplukket for kvalitet

Hver kokk blir vurdert basert på erfaring med matlaging

Suveren kvalitet

Minst to års erfaring innen mat- og serveringsbransjen