Airbnb-tjenester

Kokker i Firenze

Finn en unik tjeneste som ledes av lokale fagfolk på Airbnb.

Nyt mat laget av en privat kokk i Firenze

Kokk

Kinesiske hjemmelagde retter av Sasha

Fire års erfaring jeg har samarbeidet med restauranter for å bringe deilige kinesiske hjemoppskrifter til alle. Jeg fikk HACCP-sertifisering på tredje nivå og fullførte et kurs i Art of Plating. Jeg har opptrådt på La Valigia og Fan Hua Film Festival, og vært vertskap for middag på Cib’aria.

Kokk

Kreativ toskansk matlaging av kokken Maria Virginia

Tre års erfaring med å vokse opp i min egen restaurant, lærte jeg det grunnleggende om tradisjonell toskansk mat. Jeg fullførte spesialiseringskurs rundt i Italia. Jeg er eier og kokk på Loft, Via della Paz 42.

Kokk

Mouthwatering Florentine Dinner at Valeria's Table

Jeg lager unike og transformative opplevelser for gjester fra hele verden. Jeg er hjemmekokk og vert for arrangementet. Merke- og gjestfrihetskonsulent. Matlaging er hvordan jeg uttrykker min kjærlighet til andre. Jeg tror god mat skal føles som en kos. Bak hver av våre favorittretter er et barndomsminne, en spesiell anledning, en historie å fortelle. Jeg elsker å legge denne følelsen i en rett og lage mat med ingredienser av høy kvalitet. Andrea, partneren min, er en profesjonell musiker. Han arvet sin lidenskap for mat fra sin bestefar, en profesjonell kokk som lærte ham kunsten av tradisjonell italiensk mat. Han er en tredje etasje uteksaminert sommelier fra Italian Sommelier Association. Sammen bestemte vi oss for å åpne døren til hjemmet vårt for nye venner, matelskere og likesinnede reisende for å dele våre lidenskaper og vår visjon om et godt liv.

Kokk

Raffaele og Giovannas toskanske matlaging

25 års erfaring Eier av en pizzeria og kokk på prestisjefylte hoteller i Firenze. Profesjonell kvalifisering for cateringtjenesteoperatører. Jeg jobber med kona mi som privat kokk.

Kokk

Roberto's Advanced Italian Cooking

Med over 30 års erfaring i en verden av matlaging har jeg gjort lidenskapen min til håndverket mitt. Jeg ble født i Napoli, og fra en ung alder pustet jeg duftene på hjemmekjøkkenet mitt: det var bestemoren min som ga meg kjærligheten til tradisjonelle napolitanske retter, som fortsatt representerer røttene til min kulinariske stil. Etter å ha gått på hotellskolen, hadde jeg muligheten til å jobbe på hoteller og restauranter med stor prestisje, hvor jeg raffinert mine tekniske ferdigheter og utdypet gjestfrihetskunsten. I dag fortsetter jeg å oppleve kjøkkenet med samme entusiasme som alltid. Jeg underviser barn som ønsker å ta denne veien og tilbyr en eksklusiv kokketjeneste hjemme, noe som bringer kvaliteten, profesjonaliteten og varmen fra en autentisk opplevelse direkte til mine klienters hjem.

Kokk

Firenze

Italienske smaker av Valentina

Jeg er en lidenskapelig lokal sommelier, og jeg er også en kokk som har jobbet på kjente italienske restauranter og hoteller. Jeg er begeistret for å dele kunnskapen min om vin og mat. Jeg kombinerer toskanske oppskrifter, lidenskap for lokale og økologiske ingredienser og vinsmaking, og skaper en unik fusion. Jeg ble uteksaminert fra kulinarisk skole i Firenze, og jeg har 13 års erfaring som kokk Jeg er medlem av den italienske Sommelierforeningen (Ais) som sommelier og Taster.

Private kokker som sørger for det perfekte måltidet

Lokale fagfolk

Få et nydelig måltid med alt fra personlige kokker til tilpassede cateringalternativer

Håndplukket for kvalitet

Hver kokk blir vurdert basert på erfaring med matlaging

Suveren kvalitet

Minst to års erfaring innen mat- og serveringsbransjen