Toscansk mat

Jeg tilbereder autentiske toskanske retter blandet med litt kreativitet, med ferske ingredienser og moderne teknikker
Automatisk oversatt
Kokk i Florence
Arrangeres der du bor

Toscansk frokost

530 kr NOK 530 kr NOK per gjest
Jeg tilbyr varme croissanter, kake med syltetøy, myk eple dessert, ricotta, yoghurt med sausgelé, fruktsalat, omelett, varmt brød. i tillegg til melk, kaffe, te og appelsinjuice du kan også tilpasse frokosten

Pranzo/vegetarisk middag

1 296 kr NOK 1 296 kr NOK per gjest
Alternativt kan du spise en gourmetfocaccia, aubergineboller, håndlagde tagliatelle med valnøttragout, aubergineparmesan og iskrem med marengssorbet.

Middag/cena toscana#3

1 413 kr NOK 1 413 kr NOK per gjest
Du kan nyte en gourmet-focaccia, aubergineboller, håndlagde ricotta-tortelli med sitron og confiterte tomater, Casentino-grisetilbein, ricotta-mousse med sesongens frukt og honning.

Pranzo/cena toscana #1

1 531 kr NOK 1 531 kr NOK per gjest
Jeg lager stekte kjøttboller med kjøttsaus, grønn saus, sprø panzanella, håndlagde tagliatelle med grisestek og trøffel, picanha tilberedt ved lav temperatur med ny potet, tiramisu.

Pranzo/cena toscana #2

1 531 kr NOK 1 531 kr NOK per gjest
Jeg tilbyr frityrstekte tortelli med ricotta, røre med ost og pepper, butterdeigbåter med fennikelmousse, håndlagde potettortelli med rosmarinolje og sprø bacon, villsvin med epler, salt.
Du kan sende en melding til Gabriella for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
Gabriellas toskanske smak
Jeg har gjennom årene deltatt på ulike kurs i markedsføring av restaurantbransjen.
Kundetilfredshet
Min største suksess er å se lykken til gjestene.
Vevernes skole
Etter Tessieri-skolen integrerte jeg ferdighetene med et HACCP-kurs.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Firenze. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 18, kan delta, opptil 12 gjester totalt.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.

Gabriella er vertskap som virksomhet

Verten er ansvarlig for denne tjenesten.
530 kr NOK Fra 530 kr NOK per gjest
Kostnadsfri kansellering

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?

Toscansk mat

Jeg tilbereder autentiske toskanske retter blandet med litt kreativitet, med ferske ingredienser og moderne teknikker
Automatisk oversatt
Kokk i Florence
Arrangeres der du bor
530 kr NOK Fra 530 kr NOK per gjest
Kostnadsfri kansellering

Toscansk frokost

530 kr NOK 530 kr NOK per gjest
Jeg tilbyr varme croissanter, kake med syltetøy, myk eple dessert, ricotta, yoghurt med sausgelé, fruktsalat, omelett, varmt brød. i tillegg til melk, kaffe, te og appelsinjuice du kan også tilpasse frokosten

Pranzo/vegetarisk middag

1 296 kr NOK 1 296 kr NOK per gjest
Alternativt kan du spise en gourmetfocaccia, aubergineboller, håndlagde tagliatelle med valnøttragout, aubergineparmesan og iskrem med marengssorbet.

Middag/cena toscana#3

1 413 kr NOK 1 413 kr NOK per gjest
Du kan nyte en gourmet-focaccia, aubergineboller, håndlagde ricotta-tortelli med sitron og confiterte tomater, Casentino-grisetilbein, ricotta-mousse med sesongens frukt og honning.

Pranzo/cena toscana #1

1 531 kr NOK 1 531 kr NOK per gjest
Jeg lager stekte kjøttboller med kjøttsaus, grønn saus, sprø panzanella, håndlagde tagliatelle med grisestek og trøffel, picanha tilberedt ved lav temperatur med ny potet, tiramisu.

Pranzo/cena toscana #2

1 531 kr NOK 1 531 kr NOK per gjest
Jeg tilbyr frityrstekte tortelli med ricotta, røre med ost og pepper, butterdeigbåter med fennikelmousse, håndlagde potettortelli med rosmarinolje og sprø bacon, villsvin med epler, salt.
Du kan sende en melding til Gabriella for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
Gabriellas toskanske smak
Jeg har gjennom årene deltatt på ulike kurs i markedsføring av restaurantbransjen.
Kundetilfredshet
Min største suksess er å se lykken til gjestene.
Vevernes skole
Etter Tessieri-skolen integrerte jeg ferdighetene med et HACCP-kurs.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Firenze. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 18, kan delta, opptil 12 gjester totalt.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.

Gabriella er vertskap som virksomhet

Verten er ansvarlig for denne tjenesten.

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?