Airbnb-tjenester

Kokker i Saint-Denis

Finn en unik tjeneste som ledes av lokale fagfolk på Airbnb.

Nyt mat laget av en privat kokk i Saint-Denis

Kokk

Paris

Privat kokk: moderne fransk og italiensk mat

Jeg er en selvlaget kokk med en forkjærlighet for inspirerende matlaging, i krysset av opprinnelsen min, lidenskapen min og bestemoren min beroligende soul food. Med en CAP (Certificate of Professional Competence) uteksaminert med utmerkelser fra Ecole hôtelière Paris Drouant, henter jeg inspirasjonen min mellom verdens mest ikoniske matlagingsmetoder fra Frankrike og tradisjonelle og moderne italienske oppskrifter.

Kokk

Paris

Globale smaker fra Prerana

Fem års erfaring har jeg jobbet på forskjellige kjøkken, fra restauranter med Michelin-stjerner til cateringkjøkken. Jeg har fått ferdigheter i forskjellige kulinariske miljøer, fra sjokolade til pâtisserie. Jeg jobbet på en restaurant med Michelin-stjerner og finpusset ferdighetene mine i et hektisk miljø.

Kokk

Paris

Tilpasset meny av Dowenson

15 års erfaring i samarbeid med førsteklasses hus og VIP cateringtjeneste. Jeg har en sterk bakgrunn i matlaging. Jeg har holdt kulinariske arrangementer på Parc des Princes, og samarbeidet med merkevarer.

Kokk

Varme og velsmakende spisesteder ved Cam

6 års erfaring Jeg har jobbet på tradisjonelle restauranter og som privat kokk, catering til ulike arrangementer. Jeg studerte gjestfrihet og catering på École Hôtelière de Paris. Jeg driver min egen virksomhet og jobber direkte med kunder for å skape smakfulle kulinariske opplevelser.

Kokk

Paris

Fransk kokk for en uforglemmelig opplevelse

Mitt navn er Lila, og jeg har 12 års erfaring på det kulinariske feltet. Utdannet fra Ferrandi Gastronomy Institute, hadde jeg muligheten til å jobbe på prestisjefylte restauranter, bistronomiske etablissementer, samt franske bryggerier av høy kvalitet, hvor jeg raffinert matlagingsferdighetene mine.

Kokk

Fusjonsmat med Fatimata

Fem års erfaring har jeg vært lidenskapelig opptatt av matlaging siden barndommen. Jeg er utdannet i restauranter med Michelin-stjerner og parisiske luksushoteller. Jeg deltok i utvelgelsesprosessen for Top Chef.

Alle kokketjenester

Raffinert global mat av Kara

Ni års erfaring er jeg profesjonell kokk med ekspertise på globalt kjøkken. Jeg mestret mange kulinariske ferdigheter ved å lage mat på de beste stedene i Europa, Brasil og Senegal. Lær gastronomi av høy kvalitet på restauranter over hele Frankrike, Afrika og Sør-Amerika.

Klassiske franske spisesteder med Jean

Åtte års erfaring har jeg trent på Tour d'Argent og Le Meurice, og ble senere privat kokk. Jeg lærte av Yannick Alleno, en mester i regional innovasjon. Jeg jobbet på Tour d'Argent, en historisk parisisk restaurant.

Moderne fransk mat av Laurent

20 års erfaring tilbyr jeg en blanding av moderne og tradisjonell fransk mat med autentisitet og kreativitet. Jeg lærte under Christophe Michalak, Thierry Marx og Cyril Lignac. Jeg deler ofte mine kulinariske ferdigheter på matlagingsprogrammer for det nasjonale TV-nettverket.

Caterer gourmand av Boris

Ni års erfaring tilbyr jeg skreddersydde tjenester for profesjonelle arrangementer i Île-de-France. Jeg har opplæring i catering- og gjestfrihetsadministrasjon. Jeg har jobbet for selskaper som RATP, Claudie Pierlot, Chanel, SNCF, Deezer.

Bærekraftig vegetarisk mat med Manon

13 års erfaring jeg har jobbet for kjente kokker, jobbet med ulike arrangementer, og jeg driver nå mitt eget selskap. Jeg jobber hele tiden med å berike kunnskapen og evnene mine som cheffe. Jeg fikk sjansen til å jobbe med den berømte franske kokken på et spesielt arrangement for Hermès.

Afro-Caribbean fine dining av Jonathan

Åtte års erfaring tar jeg med avansert matlaging til kunder og tilbyr konsulenttjenester for å heve fine spisesteder. Jeg trente i Guadeloupe før jeg utvidet horisonten min i Storbritannia og Paris. Jeg finslipte håndverket mitt på de beste luksushotellene som The Peninsula og Plaza Athénée.

Markedsfest ved Or

10 års erfaring med praktisk erfaring i de beste parisiske restaurantene og kulinariske arven fra Nord-Afrika. Opplært i levantine-, middelhavs- og nordafrikanske matlagingsteknikker. Led kjøkken på Miznon, Shouk og Dalia i Paris.

Tradisjonell fransk meny av Ashiq

11 års erfaring Med en stiftelse bygget i restaurantbransjen jobber jeg nå som personlig kokk. Jeg fullførte studiene mine i London før jeg finpusset ferdighetene mine på ulike restauranter. Jeg har laget mat til et bredt spekter av kjente gjester.

Innovativ middelhavsmat med Laura

18 års erfaring Hovedfokuset mitt er å skape sesongbaserte, bærekraftige og lokale retter. Mine kulinariske ferdigheter har blitt formet av mine globale reiser og praktiske erfaringer. Lidenskapen min for mat tar meg til Europa, hvor nye kokker inspirerer de innovative menyene mine.

Fransk fusjonsmat med Cyril

10 års erfaring jeg gjør en livsendring takket være MasterChef og jeg åpner restauranten min. Jeg er utdannet i HACCP. Jeg vant en medalje på G20 World King of Chef Summit i Osaka i Japan i 2019.

En reise med smak av Laura

14 års erfaring Jeg er en privat kokk som spesialiserer seg på middelhavs, asiatisk og fransk mat. Fokuser på ernæring, mattrender og spesielle dietter. Jeg er matelsker med umettelig interesse og dyp kunnskap om mat og vin.

Private kokkeopplevelser, omdefinert av Akhil

15 års erfaring jeg spesialiserer meg på fine spisesteder og globale retter, inkludert skandinavisk, indisk og japansk. Jeg trente på kokker som René Redzepi, Pascal Barbot og Magnus Ek. Jeg samarbeidet med kjente europeiske kokker som René Redzepi, Pascal Barbot og Magnus Ek.

Private kokker som sørger for det perfekte måltidet

Lokale fagfolk

Få et nydelig måltid med alt fra personlige kokker til tilpassede cateringalternativer

Håndplukket for kvalitet

Hver kokk blir vurdert basert på erfaring med matlaging

Suveren kvalitet

Minst to års erfaring innen mat- og serveringsbransjen