Airbnb-tjenester

Kokker i Saint-Denis

Finn en unik tjeneste som ledes av lokale fagfolk på Airbnb.

Alle kokketjenester

Kreative bord av Stanislas

Jeg har jobbet over hele verden, og mer nylig på La Table de Cybèle.

Kokkens menyer fra kjøleskapet ditt av Philippe

Jeg har vært sjef for stjernerestauranter siden 2009, og jeg lager oppskrifter for å forbedre hverdagen.

Kreative smaksmenyer av Stuart

Jeg er en kokk som har jobbet på kjøkken fra Paris til Tokyo, fra Berlin til Bangkok.

Autentisk japansk matopplevelse i Paris-området

Som privat kokk lager jeg familieretter og tradisjonelle japanske retter som du finner i izakayaer.

Fransk gastronomi av kokken Loïc Krimm

Jeg har vært hjemmekokk i 10 år og har 21 års erfaring i kjøkkenet. Jeg tilbyr raffinert og skreddersydd fransk gastronomi, for å forvandle måltidene dine til eksepsjonelle øyeblikk.

Fransk fine dining av Killian

Min kulinariske tilnærming er presis, kreativ og miljøbevisst.

Levende og moderne kjøkken av Margot Beck

Som lidenskapelig kokk tilbyr jeg en levende og gastronomisk fransk mat laget av økologiske produkter, for en moderne og følsom opplevelse.

Moderne fransk mat med Laurent

Jeg lager raffinerte flerrettersretter med en vri.

Fransk fine dining av Gustave

Jeg har jobbet på Michelin-stjernene L'Assiette Champenoise i Frankrike, og AIRA i Stockholm.

Adriens bord

Jeg lager deilige retter som vekker følelser og gir glede til hver eneste gjest.

Privat kokk hjemme Dowenson Guervil

Kokken tilbyr deg en privat kokketjeneste hjemme. Et ideelt alternativ for dem som ønsker å tilby en unik kulinarisk opplevelse til gjestene sine uten å måtte reise til restauranten

Gourmetmåltid hjemme hos Johann

Raffinert, moderne, oppfinnsom mat for en unik kulinarisk opplevelse.

Private kokker som sørger for det perfekte måltidet

Lokale fagfolk

Få et nydelig måltid med alt fra personlige kokker til tilpassede cateringalternativer

Håndplukket for kvalitet

Hver kokk blir vurdert basert på erfaring med matlaging

Suveren kvalitet

Minst to års erfaring innen mat- og serveringsbransjen