Fransk inspirert kjøkken, av Christophe

Jeg foreslår at du får en original opplevelse gjennom et vennlig kjøkken fullt av smakfulle oppdagelser.
Automatisk oversatt
Kokk i Chantilly
Arrangeres der du bor

Spesial cocktail-middag

564 kr NOK 564 kr NOK per gjest
5 636 kr NOK er minstepris for å bestille
Kaldt salt/ reker, ananas og mynte Røkt pære og andebryst Scallop Salad, Lobster Juice Vinaigrette Duck foie gras og karamellisert eple Hot Salt/ Tandorri Chicken & Vegetable Bouché Tortilla au chorizo Grillet grønn asparges og røkt laks Sopprisotto med trøffelsmaker Ost/brie fylt med nøtter og bestemor eple Sweet/Rabarb & Strawberry Crumble Bringebær sjokoladesmelt Pana cotta med pasjonsfrukt

En fest av smaker

764 kr NOK 764 kr NOK per gjest
4 579 kr NOK er minstepris for å bestille
Nyt en elegant meny bestående av en butterdeigterte med røde mullerfileter med piperadesaus, en kalvebiff i en urtekorp i «tajine»-stil, med ristede søtpoteter og snøerter, og en bringebær-crème brûlée med karamelliserte hasselnøttbiter.

I fiskerens garn

940 kr NOK 940 kr NOK per gjest
5 636 kr NOK er minstepris for å bestille
Unn deg en elegant kulinarisk reise med en trøffel-cappuccino, tartar av sjøkrabbe og asparges-tempura, en ryggen av torsk med skjelljus og en creme brulee med bringebær og karamelliserte hasselnøtter

Spesialmeny for bursdagsbarn

1 057 kr NOK 1 057 kr NOK per gjest
6 340 kr NOK er minstepris for å bestille
En luksuriøs kulinarisk reise fra carpaccio av Saint-Jacques, gjennom en trilogi med gåslever, en gryte med reker i hummerjus i en overraskende butterdeig, til den grandiøse finalen med iskald soufflé med røde frukter

Epikureisk meny

1 175 kr NOK 1 175 kr NOK per gjest
7 045 kr NOK er minstepris for å bestille
Nyt en raffinert meny med kamskjell-carpaccio med rosa pepperkorn, cappuccino med andefoie gras, kalvekjøtt-involtini med grønn asparges og en vanilje- og bringebærmakron.
Du kan sende en melding til Christophe for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
23 års erfaring
Jeg var underchef på Plazza Athénée i Paris
Høydepunkt i karrieren
Jeg deltok i dokumentaren Envoyé Spécial (France 2) om temaet hjemmekokk.
Utdanning og kurs
Pris for manuelt arbeid fra Rotary Club Bronsevinner i Olympiade de la cuisine
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Chantilly, Paris, Senlis og L'Isle-Adam. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 18 år, kan delta.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.

Christophe er vertskap som virksomhet

Verten er ansvarlig for denne tjenesten.
764 kr NOK Fra 764 kr NOK per gjest
4 579 kr NOK er minstepris for å bestille
Kostnadsfri kansellering

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?

Fransk inspirert kjøkken, av Christophe

Jeg foreslår at du får en original opplevelse gjennom et vennlig kjøkken fullt av smakfulle oppdagelser.
Automatisk oversatt
Kokk i Chantilly
Arrangeres der du bor
764 kr NOK Fra 764 kr NOK per gjest
4 579 kr NOK er minstepris for å bestille
Kostnadsfri kansellering

Spesial cocktail-middag

564 kr NOK 564 kr NOK per gjest
5 636 kr NOK er minstepris for å bestille
Kaldt salt/ reker, ananas og mynte Røkt pære og andebryst Scallop Salad, Lobster Juice Vinaigrette Duck foie gras og karamellisert eple Hot Salt/ Tandorri Chicken & Vegetable Bouché Tortilla au chorizo Grillet grønn asparges og røkt laks Sopprisotto med trøffelsmaker Ost/brie fylt med nøtter og bestemor eple Sweet/Rabarb & Strawberry Crumble Bringebær sjokoladesmelt Pana cotta med pasjonsfrukt

En fest av smaker

764 kr NOK 764 kr NOK per gjest
4 579 kr NOK er minstepris for å bestille
Nyt en elegant meny bestående av en butterdeigterte med røde mullerfileter med piperadesaus, en kalvebiff i en urtekorp i «tajine»-stil, med ristede søtpoteter og snøerter, og en bringebær-crème brûlée med karamelliserte hasselnøttbiter.

I fiskerens garn

940 kr NOK 940 kr NOK per gjest
5 636 kr NOK er minstepris for å bestille
Unn deg en elegant kulinarisk reise med en trøffel-cappuccino, tartar av sjøkrabbe og asparges-tempura, en ryggen av torsk med skjelljus og en creme brulee med bringebær og karamelliserte hasselnøtter

Spesialmeny for bursdagsbarn

1 057 kr NOK 1 057 kr NOK per gjest
6 340 kr NOK er minstepris for å bestille
En luksuriøs kulinarisk reise fra carpaccio av Saint-Jacques, gjennom en trilogi med gåslever, en gryte med reker i hummerjus i en overraskende butterdeig, til den grandiøse finalen med iskald soufflé med røde frukter

Epikureisk meny

1 175 kr NOK 1 175 kr NOK per gjest
7 045 kr NOK er minstepris for å bestille
Nyt en raffinert meny med kamskjell-carpaccio med rosa pepperkorn, cappuccino med andefoie gras, kalvekjøtt-involtini med grønn asparges og en vanilje- og bringebærmakron.
Du kan sende en melding til Christophe for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
23 års erfaring
Jeg var underchef på Plazza Athénée i Paris
Høydepunkt i karrieren
Jeg deltok i dokumentaren Envoyé Spécial (France 2) om temaet hjemmekokk.
Utdanning og kurs
Pris for manuelt arbeid fra Rotary Club Bronsevinner i Olympiade de la cuisine
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Chantilly, Paris, Senlis og L'Isle-Adam. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 18 år, kan delta.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.

Christophe er vertskap som virksomhet

Verten er ansvarlig for denne tjenesten.

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?