Airbnb-tjenester

Kokker i London

Finn en unik tjeneste som ledes av lokale fagfolk på Airbnb.

Nyt mat laget av en privat kokk i London

Kokk

Stor-London

Fersk hjemmelaget mat med Ane

Syv års erfaring Min kulinariske ekspertise er mangfoldig og raffinert, sentrert rundt kjærlighet og samvær. Jeg studerte gastronomi i Brasil, lærte for tiden gelato og mer om fransk bakverk. Jeg jobbet på en restaurant med Michelin-stjerner og forbedret mine kulinariske ferdigheter.

Kokk

Stor-London

Enkle ingredienser, tonnevis av smak fra Panagiotis

11 års erfaring jeg lærte på Angler, City Social og Pollen Street Social, alle Michelin-stjerner. Jeg fullførte et toårig kulinarisk program i Hellas som dekker forberedelser og avanserte teknikker. Jeg var månedens ansatt i et helt år på Angler, en restaurant med Michelin-stjerner.

Kokk

Stor-London

Spis som en rockestjerne av Mitch

15 års erfaring lager jeg deilig mat til musikere som Metallica, Red Hot Chilli Peppers og Queen. Min kjærlighet til å lage sunn mat er inspirert av foreldrene mine. Jeg ble omtalt i The Sunday Times for arbeidet mitt med Metallica i 2024.

Kokk

Stor-London

Klassiske italienske menyer av Sebastian

12 års erfaring Jeg har jobbet i kjente etablissementer og som kokk for arrangementer og enkeltpersoner. Jeg fikk grunnleggende kulinariske ferdigheter på Westminster Kingsway College. Jeg forbedrer ferdighetene mine med å levere matklienter som virkelig setter pris på det.

Kokk

Stor-London

Italiensk og japansk fusion av Massimiliano

15 års erfaring med opplært i Italia og London, jeg har mestret ulike kjøkken og ledet toppkjøkkenteam. Jeg studerte kokkekunst i Italia og la grunnlaget for karrieren min. Jeg har ledet team på toppkjøkken, som Roka, som forfinet ferdighetene mine og lederskapet.

Private kokker som sørger for det perfekte måltidet

Lokale fagfolk

Få et nydelig måltid med alt fra personlige kokker til tilpassede cateringalternativer

Håndplukket for kvalitet

Hver kokk blir vurdert basert på erfaring med matlaging

Suveren kvalitet

Minst to års erfaring innen mat- og serveringsbransjen