Airbnb-tjenester

Kokker i Paris

Finn en unik tjeneste som ledes av lokale fagfolk på Airbnb.

Alle kokketjenester

Franske kulinariske workshops av Albert

Kollektivt kjøkken, arrangementer, opplæring, teambygging, deling.

Plantebasert fine dining av Anaelle

Vegetabilsk mat, smaker fra hele verden, økologisk, lokale sesongbaserte ingredienser.

Sesongmeny: vintersignatur, kokk Neraudeau

Valentin Neraudeau, forfatter av "Fra familiehagen til eksepsjonelle bord", som har jobbet sammen med Michel Guérard. Sesongbaserte kulinariske kreasjoner som kan tilpasses din smak og allergier.

Kreative bord av Stanislas

Jeg har jobbet over hele verden, og mer nylig på La Table de Cybèle.

Privat kokk isda

Jeg ønsker å gi gjestene mine den beste opplevelsen og la dem prøve kreasjonene mine laget med sesongbaserte produkter.

Kreative menyer av Faustine

Som hjemmekokk lager jeg kreative oppskrifter som kombinerer estetikk og nytelse.

Elegant verdensmat med Elodie

Kjøkkenet mitt hyller integriteten til ferske og sesongbaserte ingredienser.

Inspirasjon i øyeblikket-meny av kokk Ecem

Hver rett gjenspeiler min erfaring i prestisjetunge kjøkken.

Kreative måltider av Carla

Jeg tilbyr et kjøkken inspirert av mitt arbeid i stjernerestauranter.

Kokkens menyer fra kjøleskapet ditt av Philippe

Jeg har vært sjef for stjernerestauranter siden 2009, og jeg lager oppskrifter for å forbedre hverdagen.

AlkimiaChef av Giovanni

Jeg er spesialist på italiensk mat og skaper opplevelser fra koselige hjemmemiddager til elegante arrangementer, der jeg blander tradisjon, smak og en ekte smak av Italia.

Sesongbasert og smakfull mat av Nathan

Hjemmelaget mat, velsmakende og sesongbasert, tilberedt hjemme for et komfortabelt og praktisk opphold. Smak på lokale smaker uten å løfte en finger.

Private kokker som sørger for det perfekte måltidet

Lokale fagfolk

Få et nydelig måltid med alt fra personlige kokker til tilpassede cateringalternativer

Håndplukket for kvalitet

Hver kokk blir vurdert basert på erfaring med matlaging

Suveren kvalitet

Minst to års erfaring innen mat- og serveringsbransjen