
Airbnb-tjenester
Kokker i Saint-Cloud
Finn en unik tjeneste som ledes av lokale fagfolk på Airbnb.
Nyt mat laget av en privat kokk i Saint-Cloud

Kokk
Paris
Fransk fusjonsmat med Cyril
10 års erfaring jeg gjør en livsendring takket være MasterChef og jeg åpner restauranten min. Jeg er utdannet i HACCP. Jeg vant en medalje på G20 World King of Chef Summit i Osaka i Japan i 2019.

Kokk
Paris
Privat kokk: moderne fransk og italiensk mat
Jeg er en selvlaget kokk med en forkjærlighet for inspirerende matlaging, i krysset av opprinnelsen min, lidenskapen min og bestemoren min beroligende soul food. Med en CAP (Certificate of Professional Competence) uteksaminert med utmerkelser fra Ecole hôtelière Paris Drouant, henter jeg inspirasjonen min mellom verdens mest ikoniske matlagingsmetoder fra Frankrike og tradisjonelle og moderne italienske oppskrifter.

Kokk
Rett og slett fransk av Maylis
Seks års erfaring med å skape spiseopplevelser som bringer folk sammen, er min lidenskap. Jeg finpusset mine kulinariske ferdigheter på L'Atelier des Chefs i 2019. Å lage måltider som er deilige, hyggelige og gjør gjestene glade, gir meg glede.

Kokk
Paris
Globale smaker fra Prerana
Fem års erfaring har jeg jobbet på forskjellige kjøkken, fra restauranter med Michelin-stjerner til cateringkjøkken. Jeg har fått ferdigheter i forskjellige kulinariske miljøer, fra sjokolade til pâtisserie. Jeg jobbet på en restaurant med Michelin-stjerner og finpusset ferdighetene mine i et hektisk miljø.

Kokk
Varme og velsmakende spisesteder ved Cam
6 års erfaring Jeg har jobbet på tradisjonelle restauranter og som privat kokk, catering til ulike arrangementer. Jeg studerte gjestfrihet og catering på École Hôtelière de Paris. Jeg driver min egen virksomhet og jobber direkte med kunder for å skape smakfulle kulinariske opplevelser.

Kokk
Paris
Fransk kokk for en uforglemmelig opplevelse
Mitt navn er Lila, og jeg har 12 års erfaring på det kulinariske feltet. Utdannet fra Ferrandi Gastronomy Institute, hadde jeg muligheten til å jobbe på prestisjefylte restauranter, bistronomiske etablissementer, samt franske bryggerier av høy kvalitet, hvor jeg raffinert matlagingsferdighetene mine.
Alle kokketjenester

Sesongbasert fine middager av Christophe
25 års erfaring har jeg vært kokk i 25 år og har jobbet på ulike profesjonelle kjøkken. Jeg gikk på kulinarisk skole og finpusset håndverket mitt ved å jobbe på restauranter. Jeg har jobbet som privat kokk i ti år og tilpasset en rekke kunder.

Sesongbasert fransk mat med kokken Lucie
Åtte års erfaring med kreativ matlaging i raffinert, sesongbasert mat ved hjelp av lokale franske produkter jeg lærte gjennom praktisk erfaring mens jeg reiste, spesielt i Polynesia. Jeg spesialiserer meg på raffinert og sesongbasert mat ved hjelp av lokale franske produkter.

Plantebaserte herligheter av kokken Marion
10 års erfaring Jeg elsker å dele lidenskapen min for matlaging og lage spesielle retter med gjestene mine. Jeg fullførte et profesjonelt omskolingsprogram (CAP Cuisine) i 2015. Jeg har laget mat til over 900 gjester og var partnerkokk på La Belle Assiette (2015 til 2023).

Tradisjonell italiensk matlaging av Daniele
19 års erfaring jobbet jeg på restauranter med Michelin-stjerner. Jeg studerte ved Hotel School of Rome og fikk en Bac Pro med 80/100. Jeg hjalp til med å få tittelen på den beste italienske restauranten i London i 2015.

Fransk mat av Jeff
20 års erfaring med privat hjemmekokk, jeg laget mat for en interiørdesigner i Vogesene. Jeg er utdannet i kulinarisk, bakverk og charcuterieadministrasjon. Jeg var kokk og konditor i kjente etablissementer.

Tilpasset meny av Dowenson
15 års erfaring i samarbeid med førsteklasses hus og VIP cateringtjeneste. Jeg har en sterk bakgrunn i matlaging. Jeg har holdt kulinariske arrangementer på Parc des Princes, og samarbeidet med merkevarer.

Klassiske franske spisesteder med Jean
Åtte års erfaring har jeg trent på Tour d'Argent og Le Meurice, og ble senere privat kokk. Jeg lærte av Yannick Alleno, en mester i regional innovasjon. Jeg jobbet på Tour d'Argent, en historisk parisisk restaurant.

Moderne fransk mat av Laurent
20 års erfaring tilbyr jeg en blanding av moderne og tradisjonell fransk mat med autentisitet og kreativitet. Jeg lærte under Christophe Michalak, Thierry Marx og Cyril Lignac. Jeg deler ofte mine kulinariske ferdigheter på matlagingsprogrammer for det nasjonale TV-nettverket.

A la table par May
Lidenskapelig opptatt av å dele gode ting gjennom matlaging, jeg inviterer deg på en ekte gourmetreise, laget av autentiske og sesongbaserte smaker. Mitt kulinariske eventyr begynte på hotellskolen i Paris, før jeg fortsatte på en bistronomisk restaurant. Det var da alene jeg valgte å blomstre, for å gi kreativiteten min i forskjellige etablissementer. Hva driver meg? Kjærligheten til produktet, gleden av overføring og søket etter dristige og harmoniske avtaler. Jeg legger stor vekt på å jobbe med produsenter, for å forbedre og forbedre produktene deres gjennom sesongbasert, lokal og meningsfull mat. For de som ønsker, følger jeg mine nøye utvalgte vinretter for å skape rettferdige og overraskende vinkombinasjoner.

Autentisk fransk mat av Eglantine
Åtte års erfaring er jeg kokk som spesialiserer seg på fersk og sesongbasert fransk mat, med en preferanse for økologisk. Jeg finpusset ferdighetene mine på Le Desnoyez i Paris og fikk ET Cuisine-diplom. Jeg jobbet med kulinarisk publisering for Alain Ducasse før jeg begynte karrieren min på kjøkkenet.

Afro-Caribbean fine dining av Jonathan
Åtte års erfaring tar jeg med avansert matlaging til kunder og tilbyr konsulenttjenester for å heve fine spisesteder. Jeg trente i Guadeloupe før jeg utvidet horisonten min i Storbritannia og Paris. Jeg finslipte håndverket mitt på de beste luksushotellene som The Peninsula og Plaza Athénée.

Bærekraftig vegetarisk mat med Manon
13 års erfaring jeg har jobbet for kjente kokker, jobbet med ulike arrangementer, og jeg driver nå mitt eget selskap. Jeg jobber hele tiden med å berike kunnskapen og evnene mine som cheffe. Jeg fikk sjansen til å jobbe med den berømte franske kokken på et spesielt arrangement for Hermès.
Private kokker som sørger for det perfekte måltidet
Lokale fagfolk
Få et nydelig måltid med alt fra personlige kokker til tilpassede cateringalternativer
Håndplukket for kvalitet
Hver kokk blir vurdert basert på erfaring med matlaging
Suveren kvalitet
Minst to års erfaring innen mat- og serveringsbransjen
Utforsk flere tjenester i Saint-Cloud
Flere tjenester å utforske
- Private kokker Paris
- Private kokker London
- Fotografer Amsterdam
- Fotografer Brussel
- Fotografer Lyon
- Fotografer Strasbourg
- Fotografer Geneve
- Fotografer Annecy
- Private kokker City of Westminster
- Fotografer London
- Private kokker Royal Borough of Kensington and Chelsea
- Private kokker Chamonix
- Private kokker London Borough of Camden
- Private kokker London Borough of Islington
- Fotografer London Borough of Hackney
- Fotografer Paris
- Fotografer London
- Personlige trenere Lyon
- Fotografer City of Westminster
- Personlige trenere London
- Sminke Royal Borough of Kensington and Chelsea
- Fotografer Chamonix
- Massasje London Borough of Camden
- Personlige trenere London Borough of Islington