
Airbnb-tjenester
Kokker i Pantin
Finn en unik tjeneste som ledes av lokale fagfolk på Airbnb.
Nyt mat laget av en privat kokk i Pantin

Kokk
Paris
Fransk fusjonsmat med Cyril
10 års erfaring jeg gjør en livsendring takket være MasterChef og jeg åpner restauranten min. Jeg er utdannet i HACCP. Jeg vant en medalje på G20 World King of Chef Summit i Osaka i Japan i 2019.

Kokk
Paris
Privat kokk: moderne fransk og italiensk mat
Jeg er en selvlaget kokk med en forkjærlighet for inspirerende matlaging, i krysset av opprinnelsen min, lidenskapen min og bestemoren min beroligende soul food. Med en CAP (Certificate of Professional Competence) uteksaminert med utmerkelser fra Ecole hôtelière Paris Drouant, henter jeg inspirasjonen min mellom verdens mest ikoniske matlagingsmetoder fra Frankrike og tradisjonelle og moderne italienske oppskrifter.

Kokk
Franskinspirerte private spisesteder av Simplice
15 års erfaring jeg har jobbet på ulike parisiske restauranter før jeg lanserte min private spisetjeneste. Jeg er utdannet i Paris, og fikk ekspertise i fransk mat. Jeg organiserer og er vertskap for unike arrangementer, fra intime sammenkomster til store feiringer.

Kokk
Private kokkeopplevelser, omdefinert av Akhil
15 års erfaring jeg spesialiserer meg på fine spisesteder og globale retter, inkludert skandinavisk, indisk og japansk. Jeg trente på kokker som René Redzepi, Pascal Barbot og Magnus Ek. Jeg samarbeidet med kjente europeiske kokker som René Redzepi, Pascal Barbot og Magnus Ek.

Kokk
Tradisjonell italiensk matlaging av Daniele
19 års erfaring jobbet jeg på restauranter med Michelin-stjerner. Jeg studerte ved Hotel School of Rome og fikk en Bac Pro med 80/100. Jeg hjalp til med å få tittelen på den beste italienske restauranten i London i 2015.

Kokk
Paris
Marions kulinariske reise
Ti års erfaring har jeg laget mat i Paris og nærliggende forsteder siden 2015. Jeg har en mastergrad i jus og statsvitenskap, og EN cap-kjøkken. Jeg organiserte en meksikansk tacqueria i forkledning for et enkelt forslag.
Alle kokketjenester

Plantebaserte herligheter av kokken Marion
10 års erfaring Jeg elsker å dele lidenskapen min for matlaging og lage spesielle retter med gjestene mine. Jeg fullførte et profesjonelt omskolingsprogram (CAP Cuisine) i 2015. Jeg har laget mat til over 900 gjester og var partnerkokk på La Belle Assiette (2015 til 2023).

Caterer gourmand av Boris
Ni års erfaring tilbyr jeg skreddersydde tjenester for profesjonelle arrangementer i Île-de-France. Jeg har opplæring i catering- og gjestfrihetsadministrasjon. Jeg har jobbet for selskaper som RATP, Claudie Pierlot, Chanel, SNCF, Deezer.

Fransk mat av Jeff
20 års erfaring med privat hjemmekokk, jeg laget mat for en interiørdesigner i Vogesene. Jeg er utdannet i kulinarisk, bakverk og charcuterieadministrasjon. Jeg var kokk og konditor i kjente etablissementer.

Tilpasset meny av Dowenson
15 års erfaring i samarbeid med førsteklasses hus og VIP cateringtjeneste. Jeg har en sterk bakgrunn i matlaging. Jeg har holdt kulinariske arrangementer på Parc des Princes, og samarbeidet med merkevarer.

Globale smaker fra Prerana
Fem års erfaring har jeg jobbet på forskjellige kjøkken, fra restauranter med Michelin-stjerner til cateringkjøkken. Jeg har fått ferdigheter i forskjellige kulinariske miljøer, fra sjokolade til pâtisserie. Jeg jobbet på en restaurant med Michelin-stjerner og finpusset ferdighetene mine i et hektisk miljø.

Moderne fransk mat av Laurent
20 års erfaring tilbyr jeg en blanding av moderne og tradisjonell fransk mat med autentisitet og kreativitet. Jeg lærte under Christophe Michalak, Thierry Marx og Cyril Lignac. Jeg deler ofte mine kulinariske ferdigheter på matlagingsprogrammer for det nasjonale TV-nettverket.

Klassiske franske spisesteder med Jean
Åtte års erfaring har jeg trent på Tour d'Argent og Le Meurice, og ble senere privat kokk. Jeg lærte av Yannick Alleno, en mester i regional innovasjon. Jeg jobbet på Tour d'Argent, en historisk parisisk restaurant.

A la table par May
Lidenskapelig opptatt av å dele gode ting gjennom matlaging, jeg inviterer deg på en ekte gourmetreise, laget av autentiske og sesongbaserte smaker. Mitt kulinariske eventyr begynte på hotellskolen i Paris, før jeg fortsatte på en bistronomisk restaurant. Det var da alene jeg valgte å blomstre, for å gi kreativiteten min i forskjellige etablissementer. Hva driver meg? Kjærligheten til produktet, gleden av overføring og søket etter dristige og harmoniske avtaler. Jeg legger stor vekt på å jobbe med produsenter, for å forbedre og forbedre produktene deres gjennom sesongbasert, lokal og meningsfull mat. For de som ønsker, følger jeg mine nøye utvalgte vinretter for å skape rettferdige og overraskende vinkombinasjoner.

Bærekraftig vegetarisk mat med Manon
13 års erfaring jeg har jobbet for kjente kokker, jobbet med ulike arrangementer, og jeg driver nå mitt eget selskap. Jeg jobber hele tiden med å berike kunnskapen og evnene mine som cheffe. Jeg fikk sjansen til å jobbe med den berømte franske kokken på et spesielt arrangement for Hermès.

Varme og velsmakende spisesteder ved Cam
6 års erfaring Jeg har jobbet på tradisjonelle restauranter og som privat kokk, catering til ulike arrangementer. Jeg studerte gjestfrihet og catering på École Hôtelière de Paris. Jeg driver min egen virksomhet og jobber direkte med kunder for å skape smakfulle kulinariske opplevelser.

Tradisjonell fransk meny av Ashiq
11 års erfaring Med en stiftelse bygget i restaurantbransjen jobber jeg nå som personlig kokk. Jeg fullførte studiene mine i London før jeg finpusset ferdighetene mine på ulike restauranter. Jeg har laget mat til et bredt spekter av kjente gjester.

Markedsfest ved Or
10 års erfaring med praktisk erfaring i de beste parisiske restaurantene og kulinariske arven fra Nord-Afrika. Opplært i levantine-, middelhavs- og nordafrikanske matlagingsteknikker. Led kjøkken på Miznon, Shouk og Dalia i Paris.
Private kokker som sørger for det perfekte måltidet
Lokale fagfolk
Få et nydelig måltid med alt fra personlige kokker til tilpassede cateringalternativer
Håndplukket for kvalitet
Hver kokk blir vurdert basert på erfaring med matlaging
Suveren kvalitet
Minst to års erfaring innen mat- og serveringsbransjen
Utforsk flere tjenester i Pantin
Flere tjenester å utforske
- Private kokker Paris
- Private kokker London
- Fotografer Amsterdam
- Fotografer Brussel
- Fotografer Lyon
- Fotografer Strasbourg
- Fotografer Geneve
- Fotografer Annecy
- Private kokker City of Westminster
- Fotografer London
- Private kokker Royal Borough of Kensington and Chelsea
- Private kokker Chamonix
- Private kokker London Borough of Camden
- Private kokker London Borough of Islington
- Fotografer London Borough of Hackney
- Fotografer Paris
- Fotografer London
- Personlige trenere Lyon
- Fotografer City of Westminster
- Personlige trenere London
- Sminke Royal Borough of Kensington and Chelsea
- Fotografer Chamonix
- Massasje London Borough of Camden
- Personlige trenere London Borough of Islington