Airbnb-tjenester

Kokker i Bois-Colombes

Finn en unik tjeneste som ledes av lokale fagfolk på Airbnb.

Alle kokketjenester

Privatkokk Yohan Dzierzbicki / isda

Målet mitt er å tilby hver gjest en uforglemmelig opplevelse ved å vise frem retter laget med de fineste sesongbaserte ingrediensene.

Sesongmenyer av Amina

Som hjemmekokk hadde jeg muligheten til å lage mat for Lacoste og Bonne Maman.

Privat kokk Giuseppe

Kreativ matlaging som blander minner, intuisjon og poesi for å forvandle måltidet.

Kreative smaksmenyer av Stuart

Jeg er en kokk som har jobbet på kjøkken i Paris, Tokyo, Berlin og Bangkok.

Søte øyeblikk med kokken Fanny

Jeg lager deilige hjemmelagde desserter og skaper en mild og vennlig atmosfære for et uforglemmelig søtt øyeblikk.

Autentisk japansk matopplevelse i Paris-området

Som privat kokk lager jeg familieretter og tradisjonelle japanske retter som du finner i izakayaer.

Gastronomisk middag inspirert av Afrika

Som privat kokk tilbyr jeg deg en unik gastronomisk opplevelse med afro-karibiske smaker. Skreddersydd meny, komplett service, hjemme hos deg.

Gastronomisk kjøkken med kokken Christ

En kulinarisk opplevelse, en reise mellom kulturer og smaker. Jeg lager en personlig og atypisk tjeneste for deg. Fra servering til tallerken

Antonin-menyen

Jeg innhenter all informasjon fra gjestene på forhånd, smak, ønsker, spesielle ønsker før jeg lager en meny som jeg kan foreslå før gjestene godkjenner.

La Dolce Vita ved bordet

For meg er kjøkkenet hjertet i kulturen min: enkelhet, tradisjon og samvær forvandlet til autentiske opplevelser.

Oppdag afro-gastronomi med kokk Sonia

Jeg er lidenskapelig opptatt av haute cuisine, og jeg inviterer deg til å utforske rikdommen av afrikanske gastronomier som er subtilt blandet med franske matlagingsteknikker gjennom kjøkkenet mitt

Gastronomisk opplevelse Prémices

Våre kokker lager eksepsjonelle menyer, som kombinerer kunnskap, raffinement og sesong.

Private kokker som sørger for det perfekte måltidet

Lokale fagfolk

Få et nydelig måltid med alt fra personlige kokker til tilpassede cateringalternativer

Håndplukket for kvalitet

Hver kokk blir vurdert basert på erfaring med matlaging

Suveren kvalitet

Minst to års erfaring innen mat- og serveringsbransjen