Airbnb-tjenester

Kokker i Vincennes

Finn en unik tjeneste som ledes av lokale fagfolk på Airbnb.

Nyt mat laget av en privat kokk i Vincennes

Kokk

Paris

Privat kokk: moderne fransk og italiensk mat

Jeg er en selvlaget kokk med en forkjærlighet for inspirerende matlaging, i krysset av opprinnelsen min, lidenskapen min og bestemoren min beroligende soul food. Med en CAP (Certificate of Professional Competence) uteksaminert med utmerkelser fra Ecole hôtelière Paris Drouant, henter jeg inspirasjonen min mellom verdens mest ikoniske matlagingsmetoder fra Frankrike og tradisjonelle og moderne italienske oppskrifter.

Kokk

Paris

Globale smaker fra Prerana

Fem års erfaring har jeg jobbet på forskjellige kjøkken, fra restauranter med Michelin-stjerner til cateringkjøkken. Jeg har fått ferdigheter i forskjellige kulinariske miljøer, fra sjokolade til pâtisserie. Jeg jobbet på en restaurant med Michelin-stjerner og finpusset ferdighetene mine i et hektisk miljø.

Kokk

Paris

Tilpasset meny av Dowenson

15 års erfaring i samarbeid med førsteklasses hus og VIP cateringtjeneste. Jeg har en sterk bakgrunn i matlaging. Jeg har holdt kulinariske arrangementer på Parc des Princes, og samarbeidet med merkevarer.

Kokk

Paris

Fransk kokk for en uforglemmelig opplevelse

Mitt navn er Lila, og jeg har 12 års erfaring på det kulinariske feltet. Utdannet fra Ferrandi Gastronomy Institute, hadde jeg muligheten til å jobbe på prestisjefylte restauranter, bistronomiske etablissementer, samt franske bryggerier av høy kvalitet, hvor jeg raffinert matlagingsferdighetene mine.

Kokk

Sesongbasert fransk matpar Nabil

9 års erfaring Utdannet under kokker, inkludert Romain Alinat, Hélène Darroze og Julien Le Cloarec. Studerte kunst før du gikk over til praktisk kulinarisk trening i Frankrike. Jeg jobbet sammen med kokkene Romain Alinat, Hélène Darroze og Julien Le Cloarec.

Kokk

Paris

Fransk mat av Jeff

20 års erfaring med privat hjemmekokk, jeg laget mat for en interiørdesigner i Vogesene. Jeg er utdannet i kulinarisk, bakverk og charcuterieadministrasjon. Jeg var kokk og konditor i kjente etablissementer.

Alle kokketjenester

Moderne fransk mat av Laurent

20 års erfaring tilbyr jeg en blanding av moderne og tradisjonell fransk mat med autentisitet og kreativitet. Jeg lærte under Christophe Michalak, Thierry Marx og Cyril Lignac. Jeg deler ofte mine kulinariske ferdigheter på matlagingsprogrammer for det nasjonale TV-nettverket.

Caterer gourmand av Boris

Ni års erfaring tilbyr jeg skreddersydde tjenester for profesjonelle arrangementer i Île-de-France. Jeg har opplæring i catering- og gjestfrihetsadministrasjon. Jeg har jobbet for selskaper som RATP, Claudie Pierlot, Chanel, SNCF, Deezer.

Bærekraftig vegetarisk mat med Manon

13 års erfaring jeg har jobbet for kjente kokker, jobbet med ulike arrangementer, og jeg driver nå mitt eget selskap. Jeg jobber hele tiden med å berike kunnskapen og evnene mine som cheffe. Jeg fikk sjansen til å jobbe med den berømte franske kokken på et spesielt arrangement for Hermès.

Afro-Caribbean fine dining av Jonathan

Åtte års erfaring tar jeg med avansert matlaging til kunder og tilbyr konsulenttjenester for å heve fine spisesteder. Jeg trente i Guadeloupe før jeg utvidet horisonten min i Storbritannia og Paris. Jeg finslipte håndverket mitt på de beste luksushotellene som The Peninsula og Plaza Athénée.

Markedsfest ved Or

10 års erfaring med praktisk erfaring i de beste parisiske restaurantene og kulinariske arven fra Nord-Afrika. Opplært i levantine-, middelhavs- og nordafrikanske matlagingsteknikker. Led kjøkken på Miznon, Shouk og Dalia i Paris.

Innovativ middelhavsmat med Laura

18 års erfaring Hovedfokuset mitt er å skape sesongbaserte, bærekraftige og lokale retter. Mine kulinariske ferdigheter har blitt formet av mine globale reiser og praktiske erfaringer. Lidenskapen min for mat tar meg til Europa, hvor nye kokker inspirerer de innovative menyene mine.

Fransk fusjonsmat med Cyril

10 års erfaring jeg gjør en livsendring takket være MasterChef og jeg åpner restauranten min. Jeg er utdannet i HACCP. Jeg vant en medalje på G20 World King of Chef Summit i Osaka i Japan i 2019.

En reise med smak av Laura

14 års erfaring Jeg er en privat kokk som spesialiserer seg på middelhavs, asiatisk og fransk mat. Fokuser på ernæring, mattrender og spesielle dietter. Jeg er matelsker med umettelig interesse og dyp kunnskap om mat og vin.

Private kokkeopplevelser, omdefinert av Akhil

15 års erfaring jeg spesialiserer meg på fine spisesteder og globale retter, inkludert skandinavisk, indisk og japansk. Jeg trente på kokker som René Redzepi, Pascal Barbot og Magnus Ek. Jeg samarbeidet med kjente europeiske kokker som René Redzepi, Pascal Barbot og Magnus Ek.

Fortreffelighet for bakverk av Adrien

10 års erfaring jeg spesialiserer meg på fransk mat, har jobbet på restauranter med Michelin-stjerner. Jeg finpusset ferdighetene mine på La Table du Boisniard & Têtedoie. Jeg leder konditoriet på Maxim's, og skaper desserter for en ikonisk restaurant. Nyt en familielunsj eller en romantisk diner direkte hjemme hos deg.

Private kokker som sørger for det perfekte måltidet

Lokale fagfolk

Få et nydelig måltid med alt fra personlige kokker til tilpassede cateringalternativer

Håndplukket for kvalitet

Hver kokk blir vurdert basert på erfaring med matlaging

Suveren kvalitet

Minst to års erfaring innen mat- og serveringsbransjen