Airbnb-tjenester

Kokker i Sur

Finn en unik tjeneste som ledes av lokale fagfolk på Airbnb.

Nyt mat laget av en privat kokk i Sur

Kokk

Søte fusjonsopplevelser av Maria

12 års erfaring har jeg elsket bakverk siden jeg var barn og startet min egen konditori og cateringvirksomhet. Jeg studerte ved Le Cordon Bleu i Lima i Peru, hvor jeg bodde og jobbet i to år. Jeg fullførte en mastergrad i Restaurant Pastry og Sweet Cuisine i Spania.

Kokk

Worldly Taste - Fusion Experience

15 års erfaring etter kulinarisk skole, jeg finpusset ferdighetene mine på femstjerners hoteller og kjente restauranter. Jeg lærte meg haute cuisine-teknikker på Le Cordon Bleu Madrid. Jeg blander teknikker og tradisjoner fra hele verden.

Kokk

Soul-nourishing fine dining by Hugo

Jeg har 16 års erfaring i åtte land, og jeg har jobbet i hjem, villaer og yachter for en rekke arrangementer. Jeg er alltid nysgjerrig, lærer og utvikler meg hele tiden med hvert prosjekt. Jeg har laget mat i Spania, Frankrike, Monaco, Italia, Tyskland, USA, Mexico og Uruguay.

Kokk

Finfusion ved Middelhavet av Jose

20 års erfaring fokuserer jeg på middelhavsmat med spanske ingredienser av høy kvalitet. Etter å ha studert på en gjestfrihetsskole jobbet jeg på restauranter med Michelin-stjerner. Jeg jobbet på restauranter på femstjerners GL-hoteller og Relais & Châteaux.

Kokk

Globetrotting-menyer av Alejandro

15 års erfaring med matlaging er ikke bare en lidenskap. Det er min måte å fortelle historier gjennom smaker og minner. Jeg lærte bakverk og fransk mat på Centre de Formation d 'Apprentis i Frankrike. Jeg finpusset ferdighetene mine mens jeg jobbet på kjente restauranter som Pujol og Noma i Copehagen.

Kokk

Gourmetmat fra Alberto

25 års erfaring er jeg kulinarisk konsulent og kokk med lidenskap for undervisning. Jeg trente på restauranter med Michelin-stjerner som Akelarre og El Celler de Can Roca. Jeg er kulinarisk konsulent og direktør hos Summummum.

Private kokker som sørger for det perfekte måltidet

Lokale fagfolk

Få et nydelig måltid med alt fra personlige kokker til tilpassede cateringalternativer

Håndplukket for kvalitet

Hver kokk blir vurdert basert på erfaring med matlaging

Suveren kvalitet

Minst to års erfaring innen mat- og serveringsbransjen