Airbnb-tjenester

Kokker i Scandicci

Finn en unik tjeneste som ledes av lokale fagfolk på Airbnb.

Alle kokketjenester

Privatkokk Francesco

Klassisk og moderne mat, innovasjon, ferske ingredienser, balanserte smaker.

Tradisjonell italiensk meny av Nicholas

Innovativ og eksperimentell stil med fokus på smak og kombinasjoner.

Fra Lucca til hele verden

4 års erfaring Selvlært opplæring og kurs ved International Academy of Italian Cuisine i Lucca, spesialisert på tradisjonell italiensk mat og tilpassede menyer for private arrangementer.

Pizzaparty med Alessandro

Jeg arrangerer pizzarunder med min bærbare ovn både hjemme og ute. Tjenesten inkluderer en forrett, en pizzarunde med maks fire pizzaer etter eget valg og en dessert.

Tradisjon og kreativitet fra kokken Massimiliano

I kjøkkenet bruker han bare kvalitetsingredienser, nøye utvalgt av kokken.

Salvia og Ramerino Chef

Lokale, friske kvalitetsingredienser, enkel matlaging inspirert av familiens pastatradisjoner.

Toscansk og middelhavsmat med Alessandro

Kokk med opplæring i internasjonal mat og solid erfaring fra viktige hoteller og restauranter. Vær oppmerksom på kvaliteten og sesongens råvarer for en unik opplevelse

Spis, så går det over til det nye året

En meny som sprudler: overraskende smaker, dristige kombinasjoner og en gratis flaske champagne venter på deg for å skåle – fordi det nye året må feires med smak… og et godt «skål»!

Toscansk mat

Jeg tilbereder autentiske toskanske retter blandet med litt kreativitet, med ferske ingredienser og moderne teknikker

Renessansen av smak med Kokk Alessandro

Erfaren profesjonell kokk med erfaring fra hoteller og restauranter i utlandet, internasjonal og italiensk toskansk regional mat. Jeg elsker å la gjestene mine følge prosessen og tilblivelsen av retten

Privat kokk Alessia

Fin mat med lokalt produserte produkter, tradisjonell italiensk, internasjonal og innovativ mat.

Toscana i småbiter

det toskanske kjøkkenet fra en gang, autentiske, originale oppskrifter, beriket med kreativitet og lidenskap. Toscana oppleves ikke, den spises

Private kokker som sørger for det perfekte måltidet

Lokale fagfolk

Få et nydelig måltid med alt fra personlige kokker til tilpassede cateringalternativer

Håndplukket for kvalitet

Hver kokk blir vurdert basert på erfaring med matlaging

Suveren kvalitet

Minst to års erfaring innen mat- og serveringsbransjen