Airbnb-tjenester

Kokker i Scandicci

Finn en unik tjeneste som ledes av lokale fagfolk på Airbnb.

Nyt mat laget av en privat kokk i Scandicci

Kokk

Florence

Luksuriøse spisesteder med kokken Antonio Patella

Ni års erfaring har jeg opplært på den berømte ALMA-SKOLEN og jobbet på restauranter med Michelin-stjerner. Jeg studerte på ALMA-SKOLEN og trent på de beste restaurantene San Domenico og Enrico Bartolini. Etter ALMA-SKOLEN og jobbet på to restauranter med Michelin-stjerner, lagde jeg mat globalt.

Kokk

Montecatini Terme

En smak av Toscana av Amerigo

30 års erfaring Min kulinariske karriere spenner over kjøkken i Italia, England, Frankrike og USA. Jeg har fullført sommelieropplæring og kurs i mat- og vinkombinasjon. I Firenze åpnet jeg Ristorante Baccarossa, en 40-seters restaurant som spesialiserer seg på fisk.

Kokk

Autentisk matlagingsopplevelse av Luca i Firenze

Ti års erfaring har jeg en rik, mangfoldig matlagingskarriere forankret i familietradisjoner og praktisk erfaring. Jeg har fullført kurs i regional matlaging, pastaproduksjon og surdeigsbrødbaking. Jeg grunnla en satsing som spesialiserer seg på catering, matlagingskurs og personlige kokketjenester.

Kokk

Firenze

Italienske smaker av Valentina

Jeg er en lidenskapelig lokal sommelier, og jeg er også en kokk som har jobbet på kjente italienske restauranter og hoteller. Jeg er begeistret for å dele kunnskapen min om vin og mat. Jeg kombinerer toskanske oppskrifter, lidenskap for lokale og økologiske ingredienser og vinsmaking, og skaper en unik fusion. Jeg ble uteksaminert fra kulinarisk skole i Firenze, og jeg har 13 års erfaring som kokk Jeg er medlem av den italienske Sommelierforeningen (Ais) som sommelier og Taster.

Kokk

Roberto's Advanced Italian Cooking

Med over 30 års erfaring i en verden av matlaging har jeg gjort lidenskapen min til håndverket mitt. Jeg ble født i Napoli, og fra en ung alder pustet jeg duftene på hjemmekjøkkenet mitt: det var bestemoren min som ga meg kjærligheten til tradisjonelle napolitanske retter, som fortsatt representerer røttene til min kulinariske stil. Etter å ha gått på hotellskolen, hadde jeg muligheten til å jobbe på hoteller og restauranter med stor prestisje, hvor jeg raffinert mine tekniske ferdigheter og utdypet gjestfrihetskunsten. I dag fortsetter jeg å oppleve kjøkkenet med samme entusiasme som alltid. Jeg underviser barn som ønsker å ta denne veien og tilbyr en eksklusiv kokketjeneste hjemme, noe som bringer kvaliteten, profesjonaliteten og varmen fra en autentisk opplevelse direkte til mine klienters hjem.

Kokk

Tradisjon og kreativitet med kokken Massimiliano

Private kokker som sørger for det perfekte måltidet

Lokale fagfolk

Få et nydelig måltid med alt fra personlige kokker til tilpassede cateringalternativer

Håndplukket for kvalitet

Hver kokk blir vurdert basert på erfaring med matlaging

Suveren kvalitet

Minst to års erfaring innen mat- og serveringsbransjen