Airbnb-tjenester

Kokker i Malakoff

Finn en unik tjeneste som ledes av lokale fagfolk på Airbnb.

Nyt mat laget av en privat kokk i Malakoff

Kokk

Paris

Fransk fusjonsmat med Cyril

10 års erfaring jeg gjør en livsendring takket være MasterChef og jeg åpner restauranten min. Jeg er utdannet i HACCP. Jeg vant en medalje på G20 World King of Chef Summit i Osaka i Japan i 2019.

Kokk

Paris

Privat kokk: moderne fransk og italiensk mat

Jeg er en selvlaget kokk med en forkjærlighet for inspirerende matlaging, i krysset av opprinnelsen min, lidenskapen min og bestemoren min beroligende soul food. Med en CAP (Certificate of Professional Competence) uteksaminert med utmerkelser fra Ecole hôtelière Paris Drouant, henter jeg inspirasjonen min mellom verdens mest ikoniske matlagingsmetoder fra Frankrike og tradisjonelle og moderne italienske oppskrifter.

Kokk

Paris

Globale smaker fra Prerana

Fem års erfaring har jeg jobbet på forskjellige kjøkken, fra restauranter med Michelin-stjerner til cateringkjøkken. Jeg har fått ferdigheter i forskjellige kulinariske miljøer, fra sjokolade til pâtisserie. Jeg jobbet på en restaurant med Michelin-stjerner og finpusset ferdighetene mine i et hektisk miljø.

Kokk

Varme og velsmakende spisesteder ved Cam

6 års erfaring Jeg har jobbet på tradisjonelle restauranter og som privat kokk, catering til ulike arrangementer. Jeg studerte gjestfrihet og catering på École Hôtelière de Paris. Jeg driver min egen virksomhet og jobber direkte med kunder for å skape smakfulle kulinariske opplevelser.

Kokk

Paris

Fransk kokk for en uforglemmelig opplevelse

Mitt navn er Lila, og jeg har 12 års erfaring på det kulinariske feltet. Utdannet fra Ferrandi Gastronomy Institute, hadde jeg muligheten til å jobbe på prestisjefylte restauranter, bistronomiske etablissementer, samt franske bryggerier av høy kvalitet, hvor jeg raffinert matlagingsferdighetene mine.

Kokk

Paris

Marions kulinariske reise

Ti års erfaring har jeg laget mat i Paris og nærliggende forsteder siden 2015. Jeg har en mastergrad i jus og statsvitenskap, og EN cap-kjøkken. Jeg organiserte en meksikansk tacqueria i forkledning for et enkelt forslag.

Alle kokketjenester

Plantebaserte herligheter av kokken Marion

10 års erfaring Jeg elsker å dele lidenskapen min for matlaging og lage spesielle retter med gjestene mine. Jeg fullførte et profesjonelt omskolingsprogram (CAP Cuisine) i 2015. Jeg har laget mat til over 900 gjester og var partnerkokk på La Belle Assiette (2015 til 2023).

Tradisjonell italiensk matlaging av Daniele

19 års erfaring jobbet jeg på restauranter med Michelin-stjerner. Jeg studerte ved Hotel School of Rome og fikk en Bac Pro med 80/100. Jeg hjalp til med å få tittelen på den beste italienske restauranten i London i 2015.

Fransk mat av Jeff

20 års erfaring med privat hjemmekokk, jeg laget mat for en interiørdesigner i Vogesene. Jeg er utdannet i kulinarisk, bakverk og charcuterieadministrasjon. Jeg var kokk og konditor i kjente etablissementer.

Tilpasset meny av Dowenson

15 års erfaring i samarbeid med førsteklasses hus og VIP cateringtjeneste. Jeg har en sterk bakgrunn i matlaging. Jeg har holdt kulinariske arrangementer på Parc des Princes, og samarbeidet med merkevarer.

Klassiske franske spisesteder med Jean

Åtte års erfaring har jeg trent på Tour d'Argent og Le Meurice, og ble senere privat kokk. Jeg lærte av Yannick Alleno, en mester i regional innovasjon. Jeg jobbet på Tour d'Argent, en historisk parisisk restaurant.

Moderne fransk mat av Laurent

20 års erfaring tilbyr jeg en blanding av moderne og tradisjonell fransk mat med autentisitet og kreativitet. Jeg lærte under Christophe Michalak, Thierry Marx og Cyril Lignac. Jeg deler ofte mine kulinariske ferdigheter på matlagingsprogrammer for det nasjonale TV-nettverket.

A la table par May

Lidenskapelig opptatt av å dele gode ting gjennom matlaging, jeg inviterer deg på en ekte gourmetreise, laget av autentiske og sesongbaserte smaker. Mitt kulinariske eventyr begynte på hotellskolen i Paris, før jeg fortsatte på en bistronomisk restaurant. Det var da alene jeg valgte å blomstre, for å gi kreativiteten min i forskjellige etablissementer. Hva driver meg? Kjærligheten til produktet, gleden av overføring og søket etter dristige og harmoniske avtaler. Jeg legger stor vekt på å jobbe med produsenter, for å forbedre og forbedre produktene deres gjennom sesongbasert, lokal og meningsfull mat. For de som ønsker, følger jeg mine nøye utvalgte vinretter for å skape rettferdige og overraskende vinkombinasjoner.

Autentisk fransk mat av Eglantine

Åtte års erfaring er jeg kokk som spesialiserer seg på fersk og sesongbasert fransk mat, med en preferanse for økologisk. Jeg finpusset ferdighetene mine på Le Desnoyez i Paris og fikk ET Cuisine-diplom. Jeg jobbet med kulinarisk publisering for Alain Ducasse før jeg begynte karrieren min på kjøkkenet.

Afro-Caribbean fine dining av Jonathan

Åtte års erfaring tar jeg med avansert matlaging til kunder og tilbyr konsulenttjenester for å heve fine spisesteder. Jeg trente i Guadeloupe før jeg utvidet horisonten min i Storbritannia og Paris. Jeg finslipte håndverket mitt på de beste luksushotellene som The Peninsula og Plaza Athénée.

Bærekraftig vegetarisk mat med Manon

13 års erfaring jeg har jobbet for kjente kokker, jobbet med ulike arrangementer, og jeg driver nå mitt eget selskap. Jeg jobber hele tiden med å berike kunnskapen og evnene mine som cheffe. Jeg fikk sjansen til å jobbe med den berømte franske kokken på et spesielt arrangement for Hermès.

Markedsfest ved Or

10 års erfaring med praktisk erfaring i de beste parisiske restaurantene og kulinariske arven fra Nord-Afrika. Opplært i levantine-, middelhavs- og nordafrikanske matlagingsteknikker. Led kjøkken på Miznon, Shouk og Dalia i Paris.

Caterer gourmand av Boris

Ni års erfaring tilbyr jeg skreddersydde tjenester for profesjonelle arrangementer i Île-de-France. Jeg har opplæring i catering- og gjestfrihetsadministrasjon. Jeg har jobbet for selskaper som RATP, Claudie Pierlot, Chanel, SNCF, Deezer.

Private kokker som sørger for det perfekte måltidet

Lokale fagfolk

Få et nydelig måltid med alt fra personlige kokker til tilpassede cateringalternativer

Håndplukket for kvalitet

Hver kokk blir vurdert basert på erfaring med matlaging

Suveren kvalitet

Minst to års erfaring innen mat- og serveringsbransjen