Airbnb-tjenester

Kokker i Hoboken

Finn en unik tjeneste som ledes av lokale fagfolk på Airbnb.

Alle kokketjenester

Afro-karibisk soulfood med Olushola

Jeg har jobbet på populære spisesteder i New York, blant annet Red Rooster, Food52 og The Kitchn.

Eventyrlig, bærekraftig matlaging med Isabel

Jeg er en lidenskapelig kokk som er dedikert til lokal mat, bærekraft og gledesfylt matlaging utendørs.

Autentisk italiensk mat med Francesco

Jeg er kokk og musiker fra Modena i Italia.

Interaktiv og velværeorientert mat med Marc

Jeg tilfører kreativitet og smak til sunt matlaging.

Globetrotting-smaker med Natacha

Jeg er mataktivist og vinspesialist, og jeg har skrevet en prisbelønt haitisk kokebok.

Middag på Michelin-nivå med Nicholas

Jeg kombinerer klassisk fransk, asiatisk og nyamerikansk påvirkning på en bærekraftig måte for å skape elegant mat.

Dristige globale smaker av Oscar

Fra fine restauranter til fast casual, vegansk til rå, jeg omfavner enhver stil med kreativitet.

Østkystens middagsklubb med Lala

Jeg blander Los Angeles' dristige smaker med karibisk varme og New Yorks sofistikasjon for å skape unike måltider.

Sesongbasert gourmetmat av Cory

En rekke forskjellige måltider med flere retter designet for å introdusere en kavalkade av smaker.

Sørlig soul møter velvære med Yvette

Jeg blander sørlig komfort og moderne velvære gjennom økologiske, lokalt produserte ingredienser.

Frokost-, lunsj- og middagsmenyer fra Nigel

Jeg spesialiserer meg på å lage gourmetmenyer som minner om restauranter i New York.

Elevate Dining i New York City

Hos Chef Rivera spesialiserer vi oss på opplevelser med flere kjøkken, og samler de dristige smakene fra Mexico, det elegante fra Frankrike, enkelheten fra Italia og presisjonen fra Japan. Vi gjør det bedre

Private kokker som sørger for det perfekte måltidet

Lokale fagfolk

Få et nydelig måltid med alt fra personlige kokker til tilpassede cateringalternativer

Håndplukket for kvalitet

Hver kokk blir vurdert basert på erfaring med matlaging

Suveren kvalitet

Minst to års erfaring innen mat- og serveringsbransjen