Airbnb-tjenester

Kokker i Jersey City

Finn en unik tjeneste som ledes av lokale fagfolk på Airbnb.

Nyt mat laget av en privat kokk i Jersey City

Kokk

Elegant spisesteder av Jeremy

Syv års erfaring har jeg jobbet med fine spisesteder og cateringfirmaer i Paris og New York. Jeg trente på Ferrandi Paris. Jeg flyttet fra Paris til New York for å jobbe for et luksus cateringfirma.

Kokk

Eksklusiv hjemmelaget matlaging av Deirdre

22 års erfaring Jeg jobbet på de beste restaurantene i New York før jeg gikk over til catering og personlig kokkearbeid. Jeg har et kulinarisk sertifikat fra The French Culinary Institute i New York City. Jeg er mest stolt av at matlagingen min gjør det mulig for kunder å komme sammen og dele obligasjoner.

Kokk

Global finspising av Robert

20 års erfaring er jeg sjefskokk for en G-7-ambassade og generalkonsulatet på Manhattan i New York. Jeg gikk på The Culinary Institute of America, et av verdens beste matlagingshøgskoler. Jeg er en James Beard Ivy Award-vinner, hedret for mine bidrag til den kulinariske verden.

Kokk

Forhøyede karibiske spisesteder av Dericka

13 års erfaring Jeg har jobbet som privat kokk og kulinarisk konsulent for høyt profilerte kunder. Jeg trente med fokus på global mat, teknikk og raffinert presentasjon. Jeg lanserte en karibisk foodtruck og krydderlinje og ble presentert av Clase Azul og PBS.

Kokk

Autentiske italienske spisesteder av Francesco

15 års erfaring Jeg er en italiensk kokk med internasjonal erfaring som blander kreativitet og tradisjon. Jeg lærte å lage mat på restauranter over hele Italia og Nederland. Jeg laget mat på ICC-restauranten i Haag med Ciano International.

Kokk

Fine spisesteder ved Rivera.

32 års erfaring lager jeg minneverdige middagsmenyer. Jeg har finpusset håndverket mitt på kjente kjøkken over hele New York, Dubai, Florida og Ecuador. Jeg fikk æren og er nå kulinarisk direktør i Firemen Hospitality Group.

Private kokker som sørger for det perfekte måltidet

Lokale fagfolk

Få et nydelig måltid med alt fra personlige kokker til tilpassede cateringalternativer

Håndplukket for kvalitet

Hver kokk blir vurdert basert på erfaring med matlaging

Suveren kvalitet

Minst to års erfaring innen mat- og serveringsbransjen