Airbnb-tjenester

Kokker i New York

Finn en unik tjeneste som ledes av lokale fagfolk på Airbnb.

Alle kokketjenester

Sunn og velsmakende japansk mat

Japansk sjømat, økologiske grønnsaker, søtsaker, vegetarisk, glutenfritt, laktosefritt

Kokken Danielle – matopplevelser skreddersydd for deg

Unn deg skreddersydde private kokke- og cateringtjenester, med kuraterte menyer, førsteklasses ingredienser og raffinert mat i hjemmet – laget for å heve oppholdet ditt og skape uforglemmelige kulinariske øyeblikk.

Parmigiano på hjul med kokken Chris

Italiensk mat i Brooklyn/Queens som føles som en trattoria på Sicilia

Kosmopolitisk italiensk mat med Ivan

Jeg blander italienske og sentraleuropeiske smaker med lokale, økologiske ingredienser.

Afro-karibisk soulfood med Olushola

Jeg har jobbet på populære spisesteder i New York, blant annet Red Rooster, Food52 og The Kitchn.

Elegant middag med kokken Jeremy

Opplev raffinement uten å forlate hjemmet.

Mangfoldige kulinariske smaksprøver av Reece

Jeg har erfaring fra tre av New Yorks travleste luksusrestauranter.

Autentisk italiensk mat med Francesco

Jeg er kokk og musiker fra Modena i Italia.

Smakfulle måltider av Aaron

Jeg blander tradisjon med moderne stil og har laget mat til Rachel Zoe og Michael Rubin.

Sensoriske matopplevelser med kokken Toni

Kurerte menyer som omfatter min arv og barndomsmåltider, men med en #ToniTwist! (Husk at dette er private kokkemenyer, ikke måltidsforberedelse eller måltidslevering)

Sesongbasert middag med lokale råvarer av Annabelle

Jeg lager vakre og sunne måltider med sesongens råvarer fra gårdene i delstaten. Alt er økologisk, laget med kjærlighet og med ingredienser av høyeste kvalitet New York har å tilby.

Globetrotting-smaker med Natacha

Ekspert på innfødt, moderne amerikansk, fransk mat og kulturelle matreiser.

Private kokker som sørger for det perfekte måltidet

Lokale fagfolk

Få et nydelig måltid med alt fra personlige kokker til tilpassede cateringalternativer

Håndplukket for kvalitet

Hver kokk blir vurdert basert på erfaring med matlaging

Suveren kvalitet

Minst to års erfaring innen mat- og serveringsbransjen