Globetrotting-smaker med Natacha

Ekspert på innfødt, moderne amerikansk, fransk mat og kulturelle matreiser.
Automatisk oversatt
Kokk i New York
Arrangeres der du bor

Internasjonale småbiter

803 kr NOK 803 kr NOK per gjest
9 628 kr NOK er minstepris for å bestille
En kulinarisk tur rundt i verden, én bit om gangen.» Oppdag en mangfoldig meny med deilige internasjonale småbiter og forretter, perfekt for småspising eller deling. Gjør deg klar for et globalt smakseventyr!

Klassisk italiensk

1 655 kr NOK 1 655 kr NOK per gjest
6 620 kr NOK er minstepris for å bestille
Prøv fire retter med klassiske oppskrifter blandet med et moderne, italiensk preg.

Tradisjonell karibisk

1 655 kr NOK 1 655 kr NOK per gjest
9 929 kr NOK er minstepris for å bestille
Et tradisjonelt karibisk måltid er en levende fusjon av global historie, som blander afrikanske, urfolks-, europeiske og asiatiske kulinariske tradisjoner. Maten er preget av dristige, aromatiske krydder (som allehånde, timian og sterke skotske paprika), ferske tropiske ingredienser (som kokosnøtt, mango og plantains), og et fokus på langtidskokte, dypt smakfulle retter.

Latinsk smak

1 826 kr NOK 1 826 kr NOK per gjest
10 952 kr NOK er minstepris for å bestille
En raffinert og oppfinnsom femretters middag som feirer dybden og livligheten i klassisk og moderne latinamerikansk mat.

Moderne bistro

1 906 kr NOK 1 906 kr NOK per gjest
7 623 kr NOK er minstepris for å bestille
Denne fire-retters menyen innebærer en sammensmeltning av fransk og amerikansk mat, og kombinerer klassikere i bistrostil med moderne smaker.

Ny karibisk gastronomi

1 956 kr NOK 1 956 kr NOK per gjest
15 646 kr NOK er minstepris for å bestille
Opplev de lyse, komplekse smakene av øyene gjenoppfunnet gjennom moderne kulinariske teknikker. En sofistikert smaking av det nye karibiske kjøkkenet.
Du kan sende en melding til Natacha for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
15 års erfaring
Over 15 år med blanding av kulturer og smaker som en global kulinarisk guide.
Prisbelønt kokebokforfatter
Prisbelønt kokebokforfatter, kåret til Best of Weddings 2024 av Knot.
Opplært på familierestaurant
Lært i familierestauranter, beriket av reiser som blander globale kjøkken.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Vurdert til 5.0 av 5 stjerner basert på 1 anmeldelse

0 av 0 vises

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i New York, Financial District og Inwood. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 18 år, kan delta.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.
1 655 kr NOK Fra 1 655 kr NOK per gjest
6 620 kr NOK er minstepris for å bestille
Kostnadsfri kansellering

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?

Globetrotting-smaker med Natacha

Ekspert på innfødt, moderne amerikansk, fransk mat og kulturelle matreiser.
Automatisk oversatt
Kokk i New York
Arrangeres der du bor
1 655 kr NOK Fra 1 655 kr NOK per gjest
6 620 kr NOK er minstepris for å bestille
Kostnadsfri kansellering

Internasjonale småbiter

803 kr NOK 803 kr NOK per gjest
9 628 kr NOK er minstepris for å bestille
En kulinarisk tur rundt i verden, én bit om gangen.» Oppdag en mangfoldig meny med deilige internasjonale småbiter og forretter, perfekt for småspising eller deling. Gjør deg klar for et globalt smakseventyr!

Klassisk italiensk

1 655 kr NOK 1 655 kr NOK per gjest
6 620 kr NOK er minstepris for å bestille
Prøv fire retter med klassiske oppskrifter blandet med et moderne, italiensk preg.

Tradisjonell karibisk

1 655 kr NOK 1 655 kr NOK per gjest
9 929 kr NOK er minstepris for å bestille
Et tradisjonelt karibisk måltid er en levende fusjon av global historie, som blander afrikanske, urfolks-, europeiske og asiatiske kulinariske tradisjoner. Maten er preget av dristige, aromatiske krydder (som allehånde, timian og sterke skotske paprika), ferske tropiske ingredienser (som kokosnøtt, mango og plantains), og et fokus på langtidskokte, dypt smakfulle retter.

Latinsk smak

1 826 kr NOK 1 826 kr NOK per gjest
10 952 kr NOK er minstepris for å bestille
En raffinert og oppfinnsom femretters middag som feirer dybden og livligheten i klassisk og moderne latinamerikansk mat.

Moderne bistro

1 906 kr NOK 1 906 kr NOK per gjest
7 623 kr NOK er minstepris for å bestille
Denne fire-retters menyen innebærer en sammensmeltning av fransk og amerikansk mat, og kombinerer klassikere i bistrostil med moderne smaker.

Ny karibisk gastronomi

1 956 kr NOK 1 956 kr NOK per gjest
15 646 kr NOK er minstepris for å bestille
Opplev de lyse, komplekse smakene av øyene gjenoppfunnet gjennom moderne kulinariske teknikker. En sofistikert smaking av det nye karibiske kjøkkenet.
Du kan sende en melding til Natacha for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
15 års erfaring
Over 15 år med blanding av kulturer og smaker som en global kulinarisk guide.
Prisbelønt kokebokforfatter
Prisbelønt kokebokforfatter, kåret til Best of Weddings 2024 av Knot.
Opplært på familierestaurant
Lært i familierestauranter, beriket av reiser som blander globale kjøkken.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Vurdert til 5.0 av 5 stjerner basert på 1 anmeldelse

0 av 0 vises

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i New York, Financial District og Inwood. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 18 år, kan delta.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?