Airbnb-tjenester

Kokker i Edgewater

Finn en unik tjeneste som ledes av lokale fagfolk på Airbnb.

Alle kokketjenester

Autentisk italiensk mat med Francesco

Jeg er kokk og musiker fra Modena i Italia.

Sensoriske matopplevelser med kokken Toni

Jeg er bare en kokk som lager et mesterverk. Kjøkkenet? Studioet mitt. Bordet ditt? Galleriet mitt. Jeg "strebet etter å inspirere" andre til å prøve forskjellige konsepter av populære retter, og gi dem en #ToniTwist, om du vil.

Sesongbasert middag med lokale råvarer av Annabelle

Jeg lager vakre og sunne måltider med sesongens råvarer fra gårdene i delstaten. Alt er økologisk, laget med kjærlighet og med ingredienser av høyeste kvalitet New York har å tilby.

Globetrotting-smaker med Natacha

Ekspert på innfødt, moderne amerikansk, fransk mat og kulturelle matreiser.

Østkystens middagsklubb med Lala

Jeg blander Los Angeles' dristige smaker med karibisk varme og New Yorks sofistikasjon for å skape unike måltider.

Wineberry, ny amerikansk mat

En moderne middagsserie med lokal og vill mat som presenteres gjennom et østkystperspektiv.

Kurs med kokk Rob

Jeg spesialiserer meg på cajun, kreolsk, sørstats, italiensk, fransk, vestindisk, latinamerikansk og klassisk amerikansk mat.

Tre ganger så mye smak av Nik

Jeg bringer folk sammen gjennom min meksikanske, amerikanske og italienske mat.

Sesongbasert mat og internasjonal smak – ChefSherm

Jeg lager smakfulle retter med ferske ingredienser og krydder fra hele verden.

Espresso og catering med Breno

Jeg tilbyr tjenester med håndlagde retter, spesialkaffe og espresso- og likørparinger.

Kulinarisk opplevelse med kokken James

Hjemmelaget matlaging for å skape gledelige måltider som bringer familie og venner nærmere hverandre.

Peruansk restaurant med Magaly

Jeg lager autentiske og kunstneriske peruanske retter til minneverdige middagsmenyer.

Private kokker som sørger for det perfekte måltidet

Lokale fagfolk

Få et nydelig måltid med alt fra personlige kokker til tilpassede cateringalternativer

Håndplukket for kvalitet

Hver kokk blir vurdert basert på erfaring med matlaging

Suveren kvalitet

Minst to års erfaring innen mat- og serveringsbransjen