Airbnb-tjenester

Kokker i Boulogne-Billancourt

Finn en unik tjeneste som ledes av lokale fagfolk på Airbnb.

Nyt mat laget av en privat kokk i Boulogne-Billancourt

Kokk

Paris

Moderne fransk og italiensk meny av Maxime

Jeg er en selvlaget kokk med en forkjærlighet for inspirerende matlaging, i krysset av opprinnelsen min, lidenskapen min og bestemoren min beroligende soul food. Med en CAP (Certificate of Professional Competence) uteksaminert med utmerkelser fra Ecole hôtelière Paris Drouant, henter jeg inspirasjonen min mellom verdens mest ikoniske matlagingsmetoder fra Frankrike og tradisjonelle og moderne italienske oppskrifter.

Kokk

Paris

Globale smaker fra Prerana

Fem års erfaring har jeg jobbet på forskjellige kjøkken, fra restauranter med Michelin-stjerner til cateringkjøkken. Jeg har fått ferdigheter i forskjellige kulinariske miljøer, fra sjokolade til pâtisserie. Jeg jobbet på en restaurant med Michelin-stjerner og finpusset ferdighetene mine i et hektisk miljø.

Kokk

Markedsfest ved Or

10 års erfaring med praktisk erfaring i de beste parisiske restaurantene og kulinariske arven fra Nord-Afrika. Opplært i levantine-, middelhavs- og nordafrikanske matlagingsteknikker. Led kjøkken på Miznon, Shouk og Dalia i Paris.

Kokk

Rett og slett fransk av Maylis

Seks års erfaring med å skape spiseopplevelser som bringer folk sammen, er min lidenskap. Jeg finpusset mine kulinariske ferdigheter på L'Atelier des Chefs i 2019. Å lage måltider som er deilige, hyggelige og gjør gjestene glade, gir meg glede.

Kokk

Paris

Fransk mat av Jeff

20 års erfaring med privat hjemmekokk, jeg laget mat for en interiørdesigner i Vogesene. Jeg er utdannet i kulinarisk, bakverk og charcuterieadministrasjon. Jeg var kokk og konditor i kjente etablissementer.

Kokk

Tradisjonell italiensk matlaging av Daniele

19 års erfaring jobbet jeg på restauranter med Michelin-stjerner. Jeg studerte ved Hotel School of Rome og fikk en Bac Pro med 80/100. Jeg hjalp til med å få tittelen på den beste italienske restauranten i London i 2015.

Alle kokketjenester

Klassiske franske spisesteder med Jean

Åtte års erfaring har jeg trent på Tour d'Argent og Le Meurice, og ble senere privat kokk. Jeg lærte av Yannick Alleno, en mester i regional innovasjon. Jeg jobbet på Tour d'Argent, en historisk parisisk restaurant.

Caterer gourmand av Boris

Ni års erfaring tilbyr jeg skreddersydde tjenester for profesjonelle arrangementer i Île-de-France. Jeg har opplæring i catering- og gjestfrihetsadministrasjon. Jeg har jobbet for selskaper som RATP, Claudie Pierlot, Chanel, SNCF, Deezer.

Privat middag med michelin-stjerneskokk

15 års erfaring jeg spesialiserer meg på unik mat, med fokus på bærekraft og sesong. Jeg trente i Tokyo, mestret kunsten å lage sushi og også trent på Fäviken. Jeg ledet kjøkkenet på Mandarin Oriental, og laget innovative retter som gledet gjestene.

Sesongbasert fransk mat med kokken Lucie

Åtte års erfaring med kreativ matlaging i raffinert, sesongbasert mat ved hjelp av lokale franske produkter jeg lærte gjennom praktisk erfaring mens jeg reiste, spesielt i Polynesia. Jeg spesialiserer meg på raffinert og sesongbasert mat ved hjelp av lokale franske produkter.

Afro-Caribbean fine dining av Jonathan

Åtte års erfaring tar jeg med avansert matlaging til kunder og tilbyr konsulenttjenester for å heve fine spisesteder. Jeg trente i Guadeloupe før jeg utvidet horisonten min i Storbritannia og Paris. Jeg finslipte håndverket mitt på de beste luksushotellene som The Peninsula og Plaza Athénée.

Autentisk fransk mat av Eglantine

Åtte års erfaring er jeg kokk som spesialiserer seg på fersk og sesongbasert fransk mat, med en preferanse for økologisk. Jeg finpusset ferdighetene mine på Le Desnoyez i Paris og fikk ET Cuisine-diplom. Jeg jobbet med kulinarisk publisering for Alain Ducasse før jeg begynte karrieren min på kjøkkenet.

Tradisjonell fransk meny av Ashiq

11 års erfaring Med en stiftelse bygget i restaurantbransjen jobber jeg nå som personlig kokk. Jeg fullførte studiene mine i London før jeg finpusset ferdighetene mine på ulike restauranter. Jeg har laget mat til et bredt spekter av kjente gjester.

Høyt i farger av Simon

10 års erfaring med 2-stjerners restaurantkokker. Jeg fikk min Baccalaureate og BTS etter fem års studier. Jeg hadde mulighet til å dele kjøkkenet mitt med store motehus.

Innovativ middelhavsmat med Laura

18 års erfaring Hovedfokuset mitt er å skape sesongbaserte, bærekraftige og lokale retter. Mine kulinariske ferdigheter har blitt formet av mine globale reiser og praktiske erfaringer. Lidenskapen min for mat tar meg til Europa, hvor nye kokker inspirerer de innovative menyene mine.

En reise med smak av Laura

14 års erfaring Jeg er en privat kokk som spesialiserer seg på middelhavs, asiatisk og fransk mat. Fokuser på ernæring, mattrender og spesielle dietter. Jeg er matelsker med umettelig interesse og dyp kunnskap om mat og vin.

Private kokkeopplevelser, omdefinert av Akhil

15 års erfaring jeg spesialiserer meg på fine spisesteder og globale retter, inkludert skandinavisk, indisk og japansk. Jeg trente på kokker som René Redzepi, Pascal Barbot og Magnus Ek. Jeg samarbeidet med kjente europeiske kokker som René Redzepi, Pascal Barbot og Magnus Ek.

Fortreffelighet for bakverk av Adrien

10 års erfaring jeg spesialiserer meg på fransk mat, har jobbet på restauranter med Michelin-stjerner. Jeg finpusset ferdighetene mine på La Table du Boisniard & Têtedoie. Jeg leder konditoriet på Maxim's, og skaper desserter for en ikonisk restaurant. Nyt en familielunsj eller en romantisk diner direkte hjemme hos deg.

Private kokker som sørger for det perfekte måltidet

Lokale fagfolk

Få et nydelig måltid med alt fra personlige kokker til tilpassede cateringalternativer

Håndplukket for kvalitet

Hver kokk blir vurdert basert på erfaring med matlaging

Suveren kvalitet

Minst to års erfaring innen mat- og serveringsbransjen