
Airbnb-tjenester
Kokker i Sydney
Finn en unik tjeneste som ledes av lokale fagfolk på Airbnb.
Nyt mat laget av en privat kokk i Sydney

Kokk
Indisk-inspirerte spisesteder og desserter av Bhavna
Ti års erfaring er jeg selvlært kokk og lidenskapelig baker. Jeg lærte å lage mat ved å se bestemoren min lage vakre retter. Jeg vant andreplassen for kjeksene mine på Minnesota State Fair.

Kokk
Innovative italienske og spanske smaker av Emanuele
Syv års erfaring Jeg er kokk hvis spesialiteter inkluderer italiensk og spansk mat. Jeg lærte tradisjonelle teknikker fra min italienske bestemor og gjennom reiser. Jeg lager måltider som gleder sansene og fremhever spiseopplevelsen.

Kokk
Wakeley
Koselig italiensk med Simona
13 års erfaring tar jeg med varmen i Italia til bordet ditt, lager fersk pasta og andre retter. Jeg lærte av familien min av restauratører i Italia ved å mestre tradisjonelle teknikker. Lidenskapen min er å lage fersk pasta, ravioli og gnocchi-hjertet av italiensk mat.

Kokk
Utsøkt gourmetmat av Claudio
21 års erfaring med å jobbe på de beste restaurantene i Italia, Storbritannia og Australia. Jeg trente på restauranter i Roma i Italia og i London under Jamie Oliver og Giorgio Locatelli. Jeg har jobbet på en restaurant med Michelin-stjerner og hatted, og finpusset ferdighetene mine i fine spisesteder.

Kokk
Smaksdestinasjoner av Michael
Fem års erfaring startet jeg med å lære av besteforeldre. Jeg har en CERT III i asiatisk mat og studerte på Blue Elephant Cooking School i Phuket. Jeg jobbet under Luke Nguyen på hans prisbelønte Sydney-restaurant, Red Lantern.

Kokk
Firebyrd av Jordan
10 års erfaring Jeg er en kokk som har jobbet på fine restauranter i Sydney. Jeg var kokklærling og jobbet på de prisbelønte (hatted) restaurantene Pilu og Longrain. Jeg ble omtalt i Vogue Japan og har laget mat til utallige kjendiser.
Alle kokketjenester

Tradisjonelle italienske smaker av Marco
Jeg begynte å lage mat hjemme i en tidlig alder, utvikle en dyp lidenskap for å kjøpe de fineste ingrediensene og mestre ulike matlagingsteknikker som blander tradisjon med moderne innovasjon. Med nesten ti års erfaring på eksklusive restauranter, finpusset jeg ferdighetene mine med å administrere spillesteder og overvåke flere vellykkede åpninger. Under covid-19-pandemien gikk jeg over til private kokketjenester, og skapte en givende karriere med fokus på å levere eksepsjonelle kulinariske opplevelser. Fra nøye

Håndlagde menyer i en kulinarisk oase av Tim
Jeg heter Tim. Moren min var kokk, og jeg har laget mat og vært vertskap siden jeg var barn. Jeg er også opplært som profesjonell kokk før jeg gikk inn i bankverdenen. De siste tiårene har mange gjester forelsket seg i maten min, inkludert globale investorer og kokker med Michelin-stjerner. Nå som jeg er delvis pensjonert, følger jeg gjestenes heftige råd, og jeg lager mat og underholder igjen. Jeg har en spesiell evne til å få folk fra alle samfunnslag til å slappe av og kose seg.

Festen ved kysten av chefin
Åtte års erfaring Utvalgte private spisesteder for Fortune 500-kunder med førsteklasses kokker og service. Jeg lærte av de beste kokkene i kjøkken med Michelin-stjerner og globale kulinariske tradisjoner. Kjent for førsteklasses private spisesteder, valgt av de beste globale merkene for kulinarisk fortreffelighet.

Fine-middagsfester av Graeme
10 års erfaring Fra parisiske brasserier til gastropuber, jeg bringer kulturell påvirkning til fine spisesteder. Jeg jobbet hos L'Escargot Montorgueil, La Chammare Montmartre og Fish La Boissonnerie. Min dynamiske tilnærming til matlaging begynte i Michelin Guide-restauranter og AA Rosette-steder.

Taste of Australia av chefin
Åtte års erfaring har jeg satt sammen tusenvis av middager med verdsatte kokker i ti land. Jeg trente under Ruth Rogers og ble veiledet av Jamie Oliver og Rick Stein. Jeg har vært med i realityserien for matlaging, og viser frem min dristige, globalt inspirerte stil.
Private kokker som sørger for det perfekte måltidet
Lokale fagfolk
Få et nydelig måltid med alt fra personlige kokker til tilpassede cateringalternativer
Håndplukket for kvalitet
Hver kokk blir vurdert basert på erfaring med matlaging
Suveren kvalitet
Minst to års erfaring innen mat- og serveringsbransjen