Airbnb-tjenester

Kokker i The Rocks

Finn en unik tjeneste som ledes av lokale fagfolk på Airbnb.

Nyt mat laget av en privat kokk i The Rocks

Kokk

Raffinert italiensk mat med Matteo

Matteo Zamboni ble født i en liten norditaliensk by, og oppdaget sin lidenskap for gjestfrihet tidlig. Etter å ha fått erfaring på Michelin-stjernetildelte kjøkken som La Pergola (Roma) og Ristorante Cracco (Milano), kokket han internasjonalt – inkludert for Qatars kongefamilie – og finpusset håndverket sitt under Seiji Yamamoto i Tokyo. For over ti år siden flyttet han til Australia, hvor han har hatt toppstillinger som soussjef på Ormeggio at the Spit, sjefskokk på Pilu at Freshwater og kjøkkensjef på Jonah's at Whale Beach. I dag er han grunnlegger og sjefskokk for Civico 47 i Paddington, Sydney, en referanse for italiensk mat. Han er en mediepersonlighet og samarbeider med merkevarer, og han driver også matlagingskurs, leverer mat til private og bedriftsarrangementer, og støtter veldedige organisasjoner som Miracle Babies Foundation.

Kokk

Festen ved kysten av chefin

Åtte års erfaring Utvalgte private spisesteder for Fortune 500-kunder med førsteklasses kokker og service. Jeg lærte av de beste kokkene i kjøkken med Michelin-stjerner og globale kulinariske tradisjoner. Kjent for førsteklasses private spisesteder, valgt av de beste globale merkene for kulinarisk fortreffelighet.

Kokk

Utsøkt gourmetmat av Claudio

21 års erfaring med å jobbe på de beste restaurantene i Italia, Storbritannia og Australia. Jeg trente på restauranter i Roma i Italia og i London under Jamie Oliver og Giorgio Locatelli. Jeg har jobbet på en restaurant med Michelin-stjerner og hatted, og finpusset ferdighetene mine i fine spisesteder.

Kokk

Innovative italienske og spanske smaker av Emanuele

Syv års erfaring Jeg er kokk hvis spesialiteter inkluderer italiensk og spansk mat. Jeg lærte tradisjonelle teknikker fra min italienske bestemor og gjennom reiser. Jeg lager måltider som gleder sansene og fremhever spiseopplevelsen.

Kokk

Tradisjonelle italienske smaker av Marco

Jeg begynte å lage mat hjemme i en tidlig alder, utvikle en dyp lidenskap for å kjøpe de fineste ingrediensene og mestre ulike matlagingsteknikker som blander tradisjon med moderne innovasjon. Med nesten ti års erfaring på eksklusive restauranter, finpusset jeg ferdighetene mine med å administrere spillesteder og overvåke flere vellykkede åpninger. Under covid-19-pandemien gikk jeg over til private kokketjenester, og skapte en givende karriere med fokus på å levere eksepsjonelle kulinariske opplevelser. Fra nøye

Kokk

Taste of Australia av chefin

Åtte års erfaring har jeg satt sammen tusenvis av middager med verdsatte kokker i ti land. Jeg trente under Ruth Rogers og ble veiledet av Jamie Oliver og Rick Stein. Jeg har vært med i realityserien for matlaging, og viser frem min dristige, globalt inspirerte stil.

Private kokker som sørger for det perfekte måltidet

Lokale fagfolk

Få et nydelig måltid med alt fra personlige kokker til tilpassede cateringalternativer

Håndplukket for kvalitet

Hver kokk blir vurdert basert på erfaring med matlaging

Suveren kvalitet

Minst to års erfaring innen mat- og serveringsbransjen