Airbnb-tjenester

Kokker i San Clemente

Finn en unik tjeneste som ledes av lokale fagfolk på Airbnb.

Alle kokketjenester

Opplevelse med privat kokk fra The Culinistas

Vi matcher de beste kulinariske talentene med husholdninger for uforglemmelige matopplevelser.

Øst møter vest av Tyrell

Portugisisk bakgrunn, asiatisk mat, mangfoldige ingredienser.

Srilankisk øykjøkken

Smiling Islander er en srilankisk kokk som er kjent for live matopplevelser og øysmaker. Han deler oppskrifter på YouTube og har blitt omtalt av andre skapere som feirer hans pulserende matlagingsstil.

Privat kokkemiddag med Joyce

Få det beste måltidet tilberedt mens du slapper av

Rough Chop: Moderne meksikansk og steakhouse

Bli med på en fantastisk meksikansk og steakhouse-fest. Friske, dristige smaker og førsteklasses ingredienser kommer sammen for å skape en uforglemmelig kveld du og gjestene dine vil huske.

Privat sushikokk

En privat sushikokk som leverer eksklusiv mat med førsteklasses ingredienser, personlig service og interaktiv presentasjon, laget for å imponere hver gjest.

Sesongbasert kokkens bord ved Byron

Jeg lager hver tallerken med lidenskap og legger mine 15 års erfaring i hver rett. Jeg tilbyr også smaksmenyer. Sjekk ut nettstedet mitt for mer informasjon

Spiskammerbordet av kokken Claire

Privat spisested på Michelin-nivå med sesongens ingredienser og ekte gjestfrihet.

Spiseopplevelser med privatkokken Benjamin

Europeisk fra jord til bord, vegansk, keto, pescatarian, lokale og hjemmedyrkede produkter.

Moderne salvadoransk, kreolsk mat

Profesjonelt utvalgte menyer med tanke på ferskhet. Kontakt meg før du bestiller for mer informasjon. Jeg befinner meg i Los Angeles. Prisene inkluderer ikke utgifter.

California-inspirerte middager av Ashley

Jeg var konsulentkokk for LA Lakers og deltog i Chopped.

Soulfood med kokken Keke

Smak utenom det vanlige!

Private kokker som sørger for det perfekte måltidet

Lokale fagfolk

Få et nydelig måltid med alt fra personlige kokker til tilpassede cateringalternativer

Håndplukket for kvalitet

Hver kokk blir vurdert basert på erfaring med matlaging

Suveren kvalitet

Minst to års erfaring innen mat- og serveringsbransjen