Airbnb-tjenester

Kokker i Los Angeles

Finn en unik tjeneste som ledes av lokale fagfolk på Airbnb.

Alle kokketjenester

Privat luksusmiddag med kokken Jimmy Matiz

Vinner av Food Networks Chopped med over ti år i Michelin-stjerners kjøkken over hele verden. Jeg lager raffinerte, sesongbaserte matopplevelser i Sør-California som er designet for å overraske og glede.

Den veganske opplevelsen: plantebasert privat kokk

Jeg er vegansk kokk og tidligere eier av en matvogn som har laget mat til kjendiser.

Kevin lager urbane spiskammer

Jeg kombinerer gjestfrihetsrøtter med kulinariske ferdigheter som er finpusset på kjøkken som James Republic.

Middelhavs-fusion med fusjonssmaker av Amir

Jeg moderniserer familiens restaurantoppskrifter med ferdighetene mine fra Institute of Culinary Education.

California ranchero-mat med Cam

Som eier av Tarrare's har jeg levert catering til 200 gjester og laget mat til et kjendispar.

Sesongbasert, eksperimentell italiensk middag av kokken Emma

Jeg er mest knyttet til italienske og middelhavssmaker, takket være min italienske bestemor.

Måltider av restaurantkvalitet fra Brenda

Jeg tilbyr mat av høy kvalitet tilberedt i hjemmet eller utleiestedet ditt.

Gourmetmiddag med Jaydene

Jeg har laget mat for tidligere presidenter, en prins, kjendiser og idrettsutøvere.

Kulinarisk ferie med Ryan

Jeg lager utsøkte måltider med flere retter ved hjelp av de beste ingrediensene.

Globale smaker med Keven

Jeg har formell kulinarisk utdanning fra USA og Europa, og jeg driver et catering- og arrangementsfirma.

Herlig familiekokk i hjemmet

Jeg spesialiserer meg på måltider med flere retter for arrangementer av alle størrelser.

Gledelige matopplevelser med kokken Morgan

Som restaurantopplært kokk har jeg servert eksklusive kunder som Kenny G og Lady Gaga.

Private kokker som sørger for det perfekte måltidet

Lokale fagfolk

Få et nydelig måltid med alt fra personlige kokker til tilpassede cateringalternativer

Håndplukket for kvalitet

Hver kokk blir vurdert basert på erfaring med matlaging

Suveren kvalitet

Minst to års erfaring innen mat- og serveringsbransjen