Airbnb-tjenester

Kokker i San Bernardino

Finn en unik tjeneste som ledes av lokale fagfolk på Airbnb.

Alle kokketjenester

Spiskammerbordet av kokken Claire

Privat spisested på Michelin-nivå med sesongens ingredienser og ekte gjestfrihet.

Moderne salvadoransk, kreolsk mat

Profesjonelt utvalgte menyer med tanke på ferskhet. Kontakt meg før du bestiller for mer informasjon. Jeg befinner meg i Los Angeles. Prisene inkluderer ikke utgifter.

Ma'Jestic-opplevelsen

Kvalitetsmat og eksepsjonell service som er verdt å prøve! Jeg lager alltid mat med kjærlighet, og du kan merke det i hver bit av måltidet ditt!

Soulfood med kokken Keke

Smak utenom det vanlige!

Srilankisk øykjøkken

Smiling Islander er en srilankisk kokk som er kjent for live matopplevelser og øysmaker. Han deler oppskrifter på YouTube og har blitt omtalt av andre skapere som feirer hans pulserende matlagingsstil.

Meny med smaker fra hele verden av kokken Lamor

Jeg er en formelt utdannet kokk som har laget mat for kjendiser som Nas og Nephew Tommy.

Forhøyede lunsjer og middager av Fletch

Jeg er en hær-veteran som har brukt 20 år på å lage mat, fra fine middager til catering for arrangementer.

Private matopplevelser med kokken Neala

Som konditor på Le Meridien spesialiserer jeg meg på gourmetmat og intime arrangementer.

Matminner fra reiser i Sør-Amerika av David

Privat kokk med over ti års erfaring med å blande latinamerikanske smaker med California-ferskhet. Jeg lager sunne, livlige måltider som gjør hvert opphold nærende og minneverdig.

Eklektisk privat spisested av Rya

Jeg lager lagdelte, gledelige måltider som engasjerer sansene og inspirerer gjennom fusjonskjøkken.

Fine-dining-måltider med Dylan

Jeg er en kjendis-kokk som har lært i Michelin-restauranter.

Private kokker som sørger for det perfekte måltidet

Lokale fagfolk

Få et nydelig måltid med alt fra personlige kokker til tilpassede cateringalternativer

Håndplukket for kvalitet

Hver kokk blir vurdert basert på erfaring med matlaging

Suveren kvalitet

Minst to års erfaring innen mat- og serveringsbransjen