Airbnb-tjenester

Kokker i Rancho Cucamonga

Finn en unik tjeneste som ledes av lokale fagfolk på Airbnb.

Alle kokketjenester

Sesongens kokkebord – nordisk x japansk

Få en god samtale ved bordet, med mange års erfaring fra A-lister til superyachter – som bringer smak, finesse og litt magi til hver spiseopplevelse. Det er fest! IG: @caviarcitizen

Fine spisesteder hjemme hos Taja

Jeg har erfaring fra restauranter og spesialiserer meg på smaksmenyer med globale påvirkninger.

Kokken Sheridan fra Street and Spice

Å servere mat som berører sjelen, bygger et smil og gjør deg mer enn fornøyd!

Spiskammerbordet av kokken Claire

Privat spisested på Michelin-nivå med sesongens ingredienser og ekte gjestfrihet.

California frisk fra gård til bord

Ekspertdesignede menyer med tanke på friskhet

Hagebordet av Tamiris Wenni

Jeg tar med meg ferdighetene jeg har lært på restauranter, hjem til deg. Jeg jobber med ferske råvarer, med fokus på sesongens ingredienser og grønnsaker.

Forhøyede lunsjer og middager av Fletch

Jeg er en hær-veteran som har brukt 20 år på å lage mat, fra fine middager til catering for arrangementer.

Sunn sesongbasert mat med ernæringskokken Cate

En helsefremmende matopplevelse hjemme med sesongbaserte ingredienser fra nærområdet.

Global velværeinspirert mat med Suzanne

Jeg lager oppslukende mat for sinn, kropp og sjel, og blander velvære med globale smaker.

Fine-dining-måltider med Dylan

Jeg er en kjendis-kokk som har lært i Michelin-restauranter.

Smaker fra California med kokken Cappi

Jeg er en talentfull kokk som tilbyr måltider av høy kvalitet til en rimelig pris for alle typer arrangementer.

Karibisk-amerikansk vegansk mat med kokken Lovelei

Kreativ, plantebasert og helhetlig næring ved hjelp av økologiske og sesongbaserte matvarer.

Private kokker som sørger for det perfekte måltidet

Lokale fagfolk

Få et nydelig måltid med alt fra personlige kokker til tilpassede cateringalternativer

Håndplukket for kvalitet

Hver kokk blir vurdert basert på erfaring med matlaging

Suveren kvalitet

Minst to års erfaring innen mat- og serveringsbransjen