
Airbnb-tjenester
Kokker i Plainview
Finn en unik tjeneste som ledes av lokale fagfolk på Airbnb.
Nyt mat laget av en privat kokk i Plainview

Kokk
Nashville
Grill i Texas-stil av Stuart.
16 års erfaring bringer jeg tiår med tradisjon, håndverk og dristige smaker til hver tallerken. Jeg tok min grad fra Tennessee State University. Nashville skjulte perler og andre utsalgssteder har dekket matkreasjonene mine.

Kokk
Helsebevisste fine middager av Mary Luu
Fem års erfaring er jeg privat kokk, oppskriftsutvikler og sommelier som spesialiserer seg på helsebevisst mat. Jeg gikk på kulinarisk skole i NYC og opplært under Masa Takayama ad David Bouley. Jeg jobbet på restauranter med Michelin-stjerner i New York.

Kokk
Louisville
Derby bourbon brunch av Tammy
Jeg elsker å lage mat og underholde! Som eier av et av Louisvilles mest populære AirBNB-steder, Captain's Cabin Bed & Breakfast, gir jeg hver gjest en gourmetfrokost og en flott opplevelse. I 2018 publiserte jeg min første kokebok, Captain's Cabin Favorite Oppskrifter. Så snart AirBNB initierte AirBNB-opplevelser, begynte jeg å tilby et matlaging med Bourbon-kurs og såpemaking og sudrende morsomme kurs som har vist seg å være svært populære blant både besøkende og lokalbefolkningen. Dette har vært de mest populære opplevelsene i regionen. Derby Brunch er en sesongbasert favoritt.

Kokk
Globale smaker og sørlig komfort av Zacki
37 års erfaring har jeg erfaring som restaurantkokk, personlig kokk, restauratør og matstylist. Jeg studerte ved Epicurean Cooking School og Ma Cuisine Cooking School med Jonathan Waxman. Jeg grunnla Zacki's Culinary Creations og drev en Zagat-vurdert restaurant.

Kokk
Odenton
Karibisk fusion av Kenneth
17 års erfaring er jeg kjent som Bearded Chef, og min lidenskap og karisma kommer gjennom i maten min. Jeg studerte kokkekunst ved The Art Institute of Washington og laget mat på de beste restaurantene. Jeg var den personlige kokken ved Barack Obamas første innvielse av presidenten.

Kokk
Chesapeake
Divine dining by Dessy
Åtte års erfaring driver jeg min egen virksomhet, Ohso Royal Cuisine, hvor jeg fokuserer på å levere luksuriøse spisesteder. Jeg studerte driftsledelse fra Auguste Escoffier School of Culinary Arts. Jeg har tjenestegjort VIP-klienter og deltok i kokkens favorittkokkekonkurranse.
Alle kokketjenester

Raffinert italiensk og middelhavsrestaurant av Sean
16 års erfaring er jeg kokk som har jobbet i ledelse på restauranter og private klubber ved vannet. Jeg trente på førsteklasses restauranter og private klubber, hvor jeg mestret italiensk mat. Jeg klarte å gjøre lidenskapen min for mat til en karriere innen kulinarisk ledelse.

Fransk og italiensk mat av kokken Lorenzo
15 års erfaring som privat kokk har jeg laget mat til kjendis- og ikke-kjendskapsgjester over hele verden. Jeg studerte ved den globalt anerkjente kulinariske kunstskolen i Paris. Jeg ble ansatt til å lage mat til stjerneutøveren før NBA-draktet hans.

3-retters måltid av Janeisha
Åtte års erfaring har jeg deltatt i de beste matfestivaler og lansert kulinariske duftlys. Jeg er en erfaren privat kokk som har jobbet med Rickey Smiley Morning Show. Jeg konkurrerte på Food Network Canada og viste frem mine kulinariske ferdigheter på en nasjonal scene.

Raffinerte sørstatsmåltider av Soli
Hei, jeg heter Kim, og jeg er portieren din. Jeg kan hjelpe deg med å konfigurere reservasjonen din og sette deg i kontakt med kokken Byron etter at du har bestilt! Du er alltid velkommen til å stille meg spørsmål! Kokken Soli har kreative og kuraterte menyer å utføre med finesse. Snoet og oppskalert komfortmat. La henne komme og hjelpe deg med å slappe av litt mer. Gjestene dine får en uforglemmelig opplevelse. Matlaging med lidenskap og bluss for å gi en unik opplevelse hver gang. Hun er et kulinarisk institutt for Virginia utdannet 2011 og har en associategrad i kulinarisk kunst og vitenskap.

Måltid på Michelin-nivå av Juan
20 års erfaring Med opplæring fra Buenos Aires til Frankrike, bringer jeg kreativitet og et globalt preg til mat. Jeg trente på Le Cordon Bleu og finpusset ferdighetene mine i fransk gastronomi. Jeg har brukt 20 år på å eie fremste argentinske arrangementstjenester.

Haute-mat og colombiansk fusion av Jose Luis
Ti års erfaring forsøker jeg å fortelle historier gjennom smaker og en nøyaktig tilnærming som er forankret i kunst. Jeg finpusset ferdighetene mine ved Culinary Institute of Barcelona. Jeg lærte av den berømte kokken som vant sesong 21 av toppkokken.
Private kokker som sørger for det perfekte måltidet
Lokale fagfolk
Få et nydelig måltid med alt fra personlige kokker til tilpassede cateringalternativer
Håndplukket for kvalitet
Hver kokk blir vurdert basert på erfaring med matlaging
Suveren kvalitet
Minst to års erfaring innen mat- og serveringsbransjen