Airbnb-tjenester

Kokker i Les Lilas

Finn en unik tjeneste som ledes av lokale fagfolk på Airbnb.

Alle kokketjenester

Kreative smaksmenyer av Stuart

Jeg er en kokk som har jobbet på kjøkken fra Paris til Tokyo, fra Berlin til Bangkok.

Autentisk japansk matopplevelse i Paris-området

Som privat kokk lager jeg familieretter og tradisjonelle japanske retter som du finner i izakayaer.

Moderne italienske retter av Maurice

Jeg har laget de autentiske og magiske italienske rettene du finner i de beste Osteriaene i Italia. Over 10 000 gjester, inkludert Showbiz og bedriftskjendiser.

Fransk gastronomi av kokken Loïc Krimm

Jeg har vært hjemmekokk i 10 år og har 21 års erfaring i kjøkkenet. Jeg tilbyr raffinert og skreddersydd fransk gastronomi, for å forvandle måltidene dine til eksepsjonelle øyeblikk.

Fransk fine dining av Killian

Min kulinariske tilnærming er presis, kreativ og miljøbevisst.

Fransk inspirert kjøkken, av Christophe

Jeg foreslår at du får en original opplevelse gjennom et vennlig kjøkken fullt av smakfulle oppdagelser.

Moderne fransk mat med Laurent

Jeg lager raffinerte flerrettersretter med en vri.

Fransk fine dining av Gustave

Jeg har jobbet på Michelin-stjernene L'Assiette Champenoise i Frankrike, og AIRA i Stockholm.

Adriens bord

Jeg lager deilige retter som vekker følelser og gir glede til hver eneste gjest.

Privat kokk hjemme Dowenson Guervil

Kokken tilbyr deg en privat kokketjeneste hjemme. Et ideelt alternativ for dem som ønsker å tilby en unik kulinarisk opplevelse til gjestene sine uten å måtte reise til restauranten

Gourmetmåltid hjemme hos Johann

Jeg tilbyr menyer laget med eksepsjonelle produkter på Airbnb.

Fransk gastronomi av Jeff

Jeg tilbereder raffinerte retter ved å bruke sesongens råvarer.

Private kokker som sørger for det perfekte måltidet

Lokale fagfolk

Få et nydelig måltid med alt fra personlige kokker til tilpassede cateringalternativer

Håndplukket for kvalitet

Hver kokk blir vurdert basert på erfaring med matlaging

Suveren kvalitet

Minst to års erfaring innen mat- og serveringsbransjen