Her kan du finne innsjekkingsinstruksjonene dine

Leter du etter innsjekkingsinformasjonen? Den blir først tilgjengelig 48 timer før innsjekkingstidspunktet. Du må være klar over at hvis det ikke var du som reserverte gjennom Airbnb-kontoen din, er det personen som foretok reservasjonen, som har innsjekkingsinformasjonen.

Slik finner du innsjekkingsinformasjon:

1. Klikk på Turer og velg reservasjonen din.
  2. Klikk på Lagre.
  3. Gå til Innsjekking og utsjekking for å få innsjekkingsinstruksjoner.

Husk å se etter innsjekkingsinstruksjoner i både e-poster og meldinger.

Hvis det er mindre enn 48 timer til reservasjonen og innsjekkingsinformasjonen ikke er tilgjengelig, er det på tide å sende en melding til verten for å få opplysningene.