Airbnb-tjenester

Kokker i Diamond Bar

Finn en unik tjeneste som ledes av lokale fagfolk på Airbnb.

Alle kokketjenester

Innovativ pizzacatering av Jesus

Jeg lager en pizzasmakemeny som blander dristige meksikanske smaker med globale vri.

Mesa Montano-arrangementet av Michael

Jeg lager sjelfulle, historiedrevne måltider gjennom intime sammenkomster forankret i samhørighet.

Kaliforniske klassikere

Vi tilfører tre tiår med Michelin-stjerneerfaring til hver rett og spiseopplevelse!

SimplyGourmetbyK

Jeg trives med å inspirere folk ved å dele maten min. En balanse mellom sunn middelhavskost og den perfekte mengden av litt ekstra. Økologiske sesongbaserte ingredienser som gir en spesiell matopplevelse.

Fra gård til bord og sjømatfester med Ricardo

Min matlagingsstil er inspirert av min latinamerikanske og middelhavsaktige bakgrunn.

Sesongens kokkebord – nordisk x japansk

Få en god samtale ved bordet, med mange års erfaring fra A-lister til superyachter – som bringer smak, finesse og litt magi til hver spiseopplevelse. Det er fest! IG: @caviarcitizen

Fine spisesteder hjemme hos Taja

Jeg har erfaring fra restauranter og spesialiserer meg på smaksmenyer med globale påvirkninger.

Kreativ LA-middag med Bryan

Jeg knytter kontakt med mennesker og gir dem næring ved å lage mat med friske ingredienser og kreativitet.

Få Thailand på bordet

Hver rett er laget med kjærlighet og videreført tradisjon som bringer Thailand til tallerkenen din.

Srilankisk øykjøkken

Smiling Islander er en srilankisk kokk som er kjent for live matopplevelser og øysmaker. Han deler oppskrifter på YouTube og har blitt omtalt av andre skapere som feirer hans pulserende matlagingsstil.

Sesongbaserte middelhavsmenyer fra Christine

Jeg er en kokk fra California som er inspirert av kjøkkenet i Italia, Frankrike og Hellas.

Cali-karibisk mat med kokken Solomon

Spis pan-afrikanske smaker fra hele verden! En matopplevelse du får kun én gang i livet.

Private kokker som sørger for det perfekte måltidet

Lokale fagfolk

Få et nydelig måltid med alt fra personlige kokker til tilpassede cateringalternativer

Håndplukket for kvalitet

Hver kokk blir vurdert basert på erfaring med matlaging

Suveren kvalitet

Minst to års erfaring innen mat- og serveringsbransjen