
Airbnb-tjenester
Kokker i Decatur
Finn en unik tjeneste som ledes av lokale fagfolk på Airbnb.
Nyt mat laget av en privat kokk i Decatur

Kokk
Fylt med kjærlighet ved å manifestere Munchiez
5 års erfaring har jeg laget måltider for innflytelsesrike kunder som Pinky Cole, Summer Walker, Jayda Cheaves og mer. Jeg har etablert et privat kokkmerke og bygget et pålitelig klientell, så enten du er her for å hvile, utforske eller bare nyte et hjemmelaget måltid fylt med glede, vet at du er på et sted hvor du er dypt velkommen. Målet mitt er å hjelpe deg med å føle deg som hjemme, å fylle magen og ånden din med varme, og å minne deg om at maten vår er laget med kjærlighet - og kan være en form for helbredelse , er du klar til å nyte denne opplevelsen?

Kokk
Ost- og charcuteriebrett av Casey
11 års erfaring har jeg jobbet over hele landet med restauranter og som privat kokk. Jeg studerte ved Le Cordon Bleu London og har en BA i matantropologi. Jeg hjalp folk med å gjenskape tapte familieoppskrifter på showet mitt Recipe Lost and Found.

Kokk
Plantebasert og rå mat fra Debra.
23 års erfaring Jeg er en holistisk helsecoach, reiki-healer og plantebasert kokk. Jeg er utdannet ved helse- og velværesenteret The Living Foods Institute. Jeg vant den beste av Raw Awards for mine Hot Love Chocolate Truffles.

Kokk
Atlanta
Deilige globale smaker av Desiree
Åtte års erfaring lager jeg deilige retter med en rekke globale smaker. Jeg lærte å lage mat hjemme med familien og skærpet ferdighetene mine som militærkokk. Min rekkevidde spenner italiensk, øy, fransk og asiatisk mat, med en spesialitet i bakverk.

Kokk
Dristige latinske smaker av Graciela
15 års erfaring har jeg brukt mat til å skape meningsfylte forbindelser og uforglemmelige øyeblikk. Jeg fikk en bachelorgrad i Food Service and Event Management. Jeg gleder meg til å dele min siste innsats med pizzaelskende gjester.

Kokk
Klassisk og behagelig amerikansk mat fra Sydney
17 års erfaring Jeg har jobbet for ulike eksklusive matgrupper i Metro Atlanta-området. Jeg er Servsafe-sertifisert og tilpasser alle matlagingspraksisene mine med standarder for matsikkerhet. Jeg vant Golden Spatel 2024 for eksepsjonelle kulinariske ferdigheter.
Alle kokketjenester

Eklektiske globale smaker av Sam
16 års erfaring har jeg viet livet mitt til å lage minneverdige matopplevelser som bringer folk sammen. Jeg ble uteksaminert fra Johnson & Wales University med en bachelorgrad i kulinarisk kunst. Jeg ble omtalt på Food Network, og viste frem mine kulinariske ferdigheter og kreativitet.

Private spisesteder av Bella The Chef
15 års erfaring er jeg forpliktet til renhold, smak og vakker presentasjon. Jeg har praktisk erfaring med private arrangementer, bryllup og tilberedning av måltider. Matlaging daglig er lidenskapen min.

Sofistikert opphold, kuratert mat av Shef Amanda
15 års erfaring har jeg jobbet med anerkjente kokker som Roy Yamaguchi og Daniel Boulud. Jeg fullførte kulinarisk skole og opplært under kokker som Elia Aboumrad og Wolfgang Puck. Jeg har også dukket opp på Food Network's Cooks vs. Cons and Supermarket Stakeout.

Internasjonal mat av Kat
20 års erfaring lager hun deilige retter med en blanding av haitiske og franske smaker. Hun studerte kulinarisk kunst ved Le Cordon Bleu og lærte av de haitiske kvinnene i familien sin. Hennes oppdragelse og formelle opplæring informerer henne om kjærligheten og disiplinen for matlaging og baking.

Indisk fusion av Andrea
15 års erfaring har hun jobbet i landsklubber, sportsbarer, private kjøkken med mer. Hun deltok på Le Cordon Bleu og fikk en grad i kulinarisk kunstvitenskap. Hun mestret signaturretter fra forskjellige kulturer mens hun var i Florida.

Heartfelt Global Flavors av Nya
Fem års erfaring jeg startet med NyaBCookin i 2021, og kombinerte min kjærlighet for mat med førsteklasses service. Jeg er opplært gjennom familie, venner og kokker over hele verden. Jeg leverer minneverdige private spisesteder med fokus på smak og service.
Private kokker som sørger for det perfekte måltidet
Lokale fagfolk
Få et nydelig måltid med alt fra personlige kokker til tilpassede cateringalternativer
Håndplukket for kvalitet
Hver kokk blir vurdert basert på erfaring med matlaging
Suveren kvalitet
Minst to års erfaring innen mat- og serveringsbransjen