Airbnb-tjenester

Kokker i North Charleston

Finn en unik tjeneste som ledes av lokale fagfolk på Airbnb.

Nyt mat laget av en privat kokk i North Charleston

Kokk

Skreddersydde spisesteder av kokk John DiLeo

30 års erfaring har jeg klassisk franskopplæring og en dyp forbindelse til min italienske arv. Jeg studerte ved Culinary Institute of America og trent under kokken Christian Delouvrier. Jeg har åpnet restauranter og hoteller i NYC, Nantucket, Key West og Moskva.

Kokk

Tefester og catering

28 års erfaring Mannen min og jeg eier og driver 26 Divine, som passer store og små arrangementer. Jeg ble uteksaminert fra Johnson & Wales University og Scottsdale Culinary Institute. Jeg finpusset mine kulinariske ferdigheter på The Sanctuary og The Charleston Place.

Kokk

Charleston eksklusiv privat matopplevelse

23 års erfaring har jeg jobbet som sous-kokk, utøvende cateringkokk og sjef i ulike omgivelser. Jeg har en kulinarisk grad fra Culinary Institute of Charleston i Sør-Carolina. Reke- og grynseretten min var på Chicago Tribune's Top 100 We Ate-liste.

Kokk

Måltider av Katie

16 års erfaring har hun jobbet i alle stillinger på et profesjonelt kjøkken, inkludert konditor. Hun gikk på Scottsdale Culinary Institute og fikk en kulinarisk kunstassistent. Hun laget også mat på Aspen Food and Wine Festival og James Beard House.

Kokk

Deilige middagsopplevelser av kokken Darrell

13 års erfaring har jeg jobbet som kokk, mat- og drikkeansvarlig og cateringfirma. Jeg gikk på Johnson & Wales University og lærte av tre kokkeeiere. I fem år drev min kone og jeg en organisasjon som ga næring til 500 familier i nød.

Kokk

Moderne bistro fra Devin

Hei, jeg heter Kim, og jeg er portieren din med matbrann + kniver. Jeg kan hjelpe deg med å konfigurere reservasjonen din og sette deg i kontakt med Chef Devin etter at du har bestilt! Du er alltid velkommen til å stille meg spørsmål! Kokken Devin har administrert noen av de beste kjøkkenene i Charleston/Summerville-området. Hun plasserte i topp 5 i Heritage Fire Tour, en statewide live fire cooking konkurranse. Hun har en Associate of Applied Science (AAS) i kulinarisk kunst fra Auguste Escoffier School of Culinary Arts.

Private kokker som sørger for det perfekte måltidet

Lokale fagfolk

Få et nydelig måltid med alt fra personlige kokker til tilpassede cateringalternativer

Håndplukket for kvalitet

Hver kokk blir vurdert basert på erfaring med matlaging

Suveren kvalitet

Minst to års erfaring innen mat- og serveringsbransjen