
Airbnb-tjenester
Kokker i Charleston
Finn en unik tjeneste som ledes av lokale fagfolk på Airbnb.
Nyt mat laget av en privat kokk i Charleston

Kokk
Tefester og catering
28 års erfaring Mannen min og jeg eier og driver 26 Divine, som passer store og små arrangementer. Jeg ble uteksaminert fra Johnson & Wales University og Scottsdale Culinary Institute. Jeg finpusset mine kulinariske ferdigheter på The Sanctuary og The Charleston Place.

Kokk
Nytende servise fra Reggie
10 års erfaring startet jeg min kulinariske reise kl. 14, med erfaring fra bakgårdsgriller til fine spisesteder. Jeg trente under de beste kokkene og drev en bedrift fra gård til bord i over fire år. Jeg har laget mat til Dave Chappelle, Chris Rock og Zion Williams.

Kokk
Charleston eksklusiv privat matopplevelse
23 års erfaring har jeg jobbet som sous-kokk, utøvende cateringkokk og sjef i ulike omgivelser. Jeg har en kulinarisk grad fra Culinary Institute of Charleston i Sør-Carolina. Reke- og grynseretten min var på Chicago Tribune's Top 100 We Ate-liste.

Kokk
Moderne bistro fra Devin
Hei, jeg heter Kim, og jeg er portieren din med matbrann + kniver. Jeg kan hjelpe deg med å konfigurere reservasjonen din og sette deg i kontakt med Chef Devin etter at du har bestilt! Du er alltid velkommen til å stille meg spørsmål! Kokken Devin har administrert noen av de beste kjøkkenene i Charleston/Summerville-området. Hun plasserte i topp 5 i Heritage Fire Tour, en statewide live fire cooking konkurranse. Hun har en Associate of Applied Science (AAS) i kulinarisk kunst fra Auguste Escoffier School of Culinary Arts.

Kokk
Måltider av Katie
16 års erfaring har hun jobbet i alle stillinger på et profesjonelt kjøkken, inkludert konditor. Hun gikk på Scottsdale Culinary Institute og fikk en kulinarisk kunstassistent. Hun laget også mat på Aspen Food and Wine Festival og James Beard House.

Kokk
Skreddersydde spisesteder av kokk John DiLeo
30 års erfaring har jeg klassisk franskopplæring og en dyp forbindelse til min italienske arv. Jeg studerte ved Culinary Institute of America og trent under kokken Christian Delouvrier. Jeg har åpnet restauranter og hoteller i NYC, Nantucket, Key West og Moskva.
Private kokker som sørger for det perfekte måltidet
Lokale fagfolk
Få et nydelig måltid med alt fra personlige kokker til tilpassede cateringalternativer
Håndplukket for kvalitet
Hver kokk blir vurdert basert på erfaring med matlaging
Suveren kvalitet
Minst to års erfaring innen mat- og serveringsbransjen