Airbnb-tjenester

Kokker i Asheville

Finn en unik tjeneste som ledes av lokale fagfolk på Airbnb.

Nyt mat laget av en privat kokk i Asheville

Kokk

Bærekraftig middelhavsmat med Amber

Åtte års erfaring har jeg vært kokk på flere restauranter og spesialiserer meg på middelhavsmat. Jeg trente i high-end kjøkken før jeg studerte på kulinarisk skole. Jeg tok en midlertidig jobb som forberedelseskokk kl. 17, men gjorde det til en vellykket karriere.

Kokk

Argentinsk grilling av Guillermo

18 års erfaring. Jeg spesialiserer meg på argentinske matlagingsteknikker med åpen ild. Jeg, som er født og oppvokst i Buenos Aires, lærte meg hemmelighetene bak brannmatlaging fra bestefaren min. Jeg eide og drev Las Piedras, en argentinsk grill i Costa Rica.

Kokk

Spennende smaker av Amber

Jeg heter Kim, portieren din. Jeg setter opp reservasjonen din og setter deg i kontakt med Chef Amber etter bestilling. Ta gjerne kontakt med eventuelle spørsmål. Kokken Amber er profesjonell kokk og lærer som spesialiserer seg på middelhavs- og nyamerikansk mat. Basert i sør, setter hun også sin egen vri på sørlige retter, og tror på levende, dristige smaker som gjør en uttalelse. Amber er 23 år gammel og har laget en avansert kulinarisk læreplan for studenter og fått flere priser for matlagingskonkurranse og nominasjoner. • Culinary Arts AAS fra AB Tech • 2018 Mystery Basket Competition - 1st place winner • 2021 beste ny restaurantkokk-nominasjon • Nominering av beste spiseopplevelse i 2021 Vi gleder oss til å ta med en unik spisereise til bordet ditt.

Kokk

Moderne latinske smaker av Kevin

Ti års erfaring startet jeg på familiens restaurant som oppvaskmaskin og jobbet meg opp. Jeg gikk på kulinarisk skole på Asheville-Buncombe Community College. Jeg hjalp Oxomoco med å få en Michelin-stjerne som Chef de Cuisine.

Private kokker som sørger for det perfekte måltidet

Lokale fagfolk

Få et nydelig måltid med alt fra personlige kokker til tilpassede cateringalternativer

Håndplukket for kvalitet

Hver kokk blir vurdert basert på erfaring med matlaging

Suveren kvalitet

Minst to års erfaring innen mat- og serveringsbransjen