Live-Fire Feast med kokk G
Jeg skaper oppslukende kulinariske opplevelser som blander tradisjon, ild og smaker fra argentinsk asado og langsom matlaging over åpen ild.
Automatisk oversatt
Kokk i Asheville
Arrangeres der du bor
Tradisjonell grill
1 538 kr NOK 1 538 kr NOK per gjest
5 126 kr NOK er minstepris for å bestille
En tradisjonell asado i gaucho-stil bringer essensen av argentinsk grill til bordet ditt.
Kullstekt Ribeye
Røkt sennepsflankstek
Svineribbe med jernkryss
Asado-grillet kylling
Gløderistet Teriyaki-grønnsaker
Søtpotet "Al Rescoldo"
Signatur Caesar-salat
Fullstendig Asado-opplevelse
1 743 kr NOK 1 743 kr NOK per gjest
5 126 kr NOK er minstepris for å bestille
Opplev en ekte argentinsk asado med ferske, sesongbaserte produkter.
En all-inclusive fest i familiestil:
Forretter
Choripán Sliders
Røkt Portobello og Brie-biter
Sjøkamskjell innpakket i prosciutto
Første kurs
Patagonisk høstesalat
Hovedret
Kullstekt Ribeye
Røkt sennepsflankstek
Svineribbe med jernkryss
Asado-grillet kylling
Gløderistet Teriyaki-grønnsaker
Søtpotet "Al Rescoldo"
Dessert
Fuegos Bourbon-sjokoladebrownie
Fra sjøen til grillen
1 743 kr NOK 1 743 kr NOK per gjest
5 126 kr NOK er minstepris for å bestille
Reker, kamskjell, østers, laks, mahi mahi, snapper og blekksprut. Alt i gaucho-stil på vår åpen grill.
10-retters meny med ekte ild
1 846 kr NOK 1 846 kr NOK per gjest
9 227 kr NOK er minstepris for å bestille
Første rett: Ember-Kissed Oysters
Andre rett: provoleta a la parrilla
Tredje rett: høstesalat
Fjerde rett: «A la Llama» Carolina ørret
Femte rett: røkt polentamedaljong
Sjette rett: «A la Cruz» babyryggribbe
Syvende rett: grillet kyllingvinger
Åttende rett: 24-timers tørket saltet filet mignon
Niende rett: sesongens rot- og vinstokkgrønnsaker
Dessert: tradisjonell flan med fersk krem og bær
Du kan sende en melding til Guillermo for å tilpasse eller gjøre endringer.
Kvalifikasjoner
16 års erfaring
Nesten 20 års erfaring som profesjonell kokk med åpen ild.
Høydepunkt i karrieren
Eier og sjefskokk på Las Piedras, argentinsk grill og restaurant, i over 15 år.
Utdanning og kurs
Jeg er født og oppvokst i Buenos Aires, og jeg lærte hemmelighetene bak å lage mat over åpen ild av bestefaren min.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.
Spesialitetene mine
5.0 av 5 stjerner basert på 2 anmeldelser
0 av 0 vises
Jeg kommer til deg
Jeg reiser til gjester i Asheville, Candler og Canton. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.
Ting du bør vite
Gjestekrav
Gjester som er eldre enn 2, kan delta, opptil 20 gjester totalt.
Tilgjengelighet
Send melding til verten for mer informasjon. Les mer
Kanselleringsvilkår
Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.
1 743 kr NOK Fra 1 743 kr NOK per gjest
5 126 kr NOK er minstepris for å bestille
Kostnadsfri kansellering
Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte
Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?





