Live-Fire Feast med kokk G

Jeg skaper oppslukende kulinariske opplevelser som blander tradisjon, ild og smaker fra argentinsk asado og langsom matlaging over åpen ild.
Automatisk oversatt
Kokk i Asheville
Arrangeres der du bor

Tradisjonell grill

1 538 kr NOK 1 538 kr NOK per gjest
5 126 kr NOK er minstepris for å bestille
En tradisjonell asado i gaucho-stil bringer essensen av argentinsk grill til bordet ditt. Kullstekt Ribeye Røkt sennepsflankstek Svineribbe med jernkryss Asado-grillet kylling Gløderistet Teriyaki-grønnsaker Søtpotet "Al Rescoldo" Signatur Caesar-salat

Fullstendig Asado-opplevelse

1 743 kr NOK 1 743 kr NOK per gjest
5 126 kr NOK er minstepris for å bestille
Opplev en ekte argentinsk asado med ferske, sesongbaserte produkter. En all-inclusive fest i familiestil: Forretter Choripán Sliders Røkt Portobello og Brie-biter Sjøkamskjell innpakket i prosciutto Første kurs Patagonisk høstesalat Hovedret Kullstekt Ribeye Røkt sennepsflankstek Svineribbe med jernkryss Asado-grillet kylling Gløderistet Teriyaki-grønnsaker Søtpotet "Al Rescoldo" Dessert Fuegos Bourbon-sjokoladebrownie

Fra sjøen til grillen

1 743 kr NOK 1 743 kr NOK per gjest
5 126 kr NOK er minstepris for å bestille
Reker, kamskjell, østers, laks, mahi mahi, snapper og blekksprut. Alt i gaucho-stil på vår åpen grill.

10-retters meny med ekte ild

1 846 kr NOK 1 846 kr NOK per gjest
9 227 kr NOK er minstepris for å bestille
Første rett: Ember-Kissed Oysters Andre rett: provoleta a la parrilla Tredje rett: høstesalat Fjerde rett: «A la Llama» Carolina ørret Femte rett: røkt polentamedaljong Sjette rett: «A la Cruz» babyryggribbe Syvende rett: grillet kyllingvinger Åttende rett: 24-timers tørket saltet filet mignon Niende rett: sesongens rot- og vinstokkgrønnsaker Dessert: tradisjonell flan med fersk krem og bær
Du kan sende en melding til Guillermo for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
16 års erfaring
Nesten 20 års erfaring som profesjonell kokk med åpen ild.
Høydepunkt i karrieren
Eier og sjefskokk på Las Piedras, argentinsk grill og restaurant, i over 15 år.
Utdanning og kurs
Jeg er født og oppvokst i Buenos Aires, og jeg lærte hemmelighetene bak å lage mat over åpen ild av bestefaren min.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

5.0 av 5 stjerner basert på 2 anmeldelser

0 av 0 vises

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Asheville, Candler og Canton. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 2, kan delta, opptil 20 gjester totalt.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.
1 743 kr NOK Fra 1 743 kr NOK per gjest
5 126 kr NOK er minstepris for å bestille
Kostnadsfri kansellering

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?

Live-Fire Feast med kokk G

Jeg skaper oppslukende kulinariske opplevelser som blander tradisjon, ild og smaker fra argentinsk asado og langsom matlaging over åpen ild.
Automatisk oversatt
Kokk i Asheville
Arrangeres der du bor
1 743 kr NOK Fra 1 743 kr NOK per gjest
5 126 kr NOK er minstepris for å bestille
Kostnadsfri kansellering

Tradisjonell grill

1 538 kr NOK 1 538 kr NOK per gjest
5 126 kr NOK er minstepris for å bestille
En tradisjonell asado i gaucho-stil bringer essensen av argentinsk grill til bordet ditt. Kullstekt Ribeye Røkt sennepsflankstek Svineribbe med jernkryss Asado-grillet kylling Gløderistet Teriyaki-grønnsaker Søtpotet "Al Rescoldo" Signatur Caesar-salat

Fullstendig Asado-opplevelse

1 743 kr NOK 1 743 kr NOK per gjest
5 126 kr NOK er minstepris for å bestille
Opplev en ekte argentinsk asado med ferske, sesongbaserte produkter. En all-inclusive fest i familiestil: Forretter Choripán Sliders Røkt Portobello og Brie-biter Sjøkamskjell innpakket i prosciutto Første kurs Patagonisk høstesalat Hovedret Kullstekt Ribeye Røkt sennepsflankstek Svineribbe med jernkryss Asado-grillet kylling Gløderistet Teriyaki-grønnsaker Søtpotet "Al Rescoldo" Dessert Fuegos Bourbon-sjokoladebrownie

Fra sjøen til grillen

1 743 kr NOK 1 743 kr NOK per gjest
5 126 kr NOK er minstepris for å bestille
Reker, kamskjell, østers, laks, mahi mahi, snapper og blekksprut. Alt i gaucho-stil på vår åpen grill.

10-retters meny med ekte ild

1 846 kr NOK 1 846 kr NOK per gjest
9 227 kr NOK er minstepris for å bestille
Første rett: Ember-Kissed Oysters Andre rett: provoleta a la parrilla Tredje rett: høstesalat Fjerde rett: «A la Llama» Carolina ørret Femte rett: røkt polentamedaljong Sjette rett: «A la Cruz» babyryggribbe Syvende rett: grillet kyllingvinger Åttende rett: 24-timers tørket saltet filet mignon Niende rett: sesongens rot- og vinstokkgrønnsaker Dessert: tradisjonell flan med fersk krem og bær
Du kan sende en melding til Guillermo for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
16 års erfaring
Nesten 20 års erfaring som profesjonell kokk med åpen ild.
Høydepunkt i karrieren
Eier og sjefskokk på Las Piedras, argentinsk grill og restaurant, i over 15 år.
Utdanning og kurs
Jeg er født og oppvokst i Buenos Aires, og jeg lærte hemmelighetene bak å lage mat over åpen ild av bestefaren min.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

5.0 av 5 stjerner basert på 2 anmeldelser

0 av 0 vises

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Asheville, Candler og Canton. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 2, kan delta, opptil 20 gjester totalt.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?