Luksuskokktjenester av Michaelia
Jeg har en ServSafe-sertifisering og lærte Baylen Levine å lage mat.
Automatisk oversatt
Kokk i Atlanta
Arrangeres der du bor
Små forretterbiter
271 kr NOK per gjest, tidligere 300 kr NOK
Dette utvalget av forretter inkluderer følgende: eggruller, kjøttboller, kyllingvinger, små burgere, mozzarellapinner, blomkål, quesadillas, stekte grønne bønner og dipp!
Avlevering for små grupper
401 kr NOK 401 kr NOK per gjest
Dette utvalget er perfekt for intime sammenkomster, bursdager, dusjer eller koselige arrangementer hjemme. Vi tilbyr tilpassede menyer, deilig fersk mat og vakker presentasjon for grupper på 5–50 personer.
Tilgjengelig for levering, buffet eller kokketjeneste på stedet.
Middag for to
901 kr NOK per gjest, tidligere 1 001 kr NOK
Dette luksusutvalget inkluderer valg av forrett, middag, dessert og valg av vin eller champagne. Alt er laget fra bunnen av. Du får oppsettet også, vakre friske blomster og en opplevelse med levende lys.
Du kan sende en melding til Michaelia for å tilpasse eller gjøre endringer.
Kvalifikasjoner
13 års erfaring
Jeg er den private kokken som lærte den virale Baylen Levine hvordan man lager ratatouille over hele verden.
Høydepunkt i karrieren
Jeg lærte Baylen Levine å lage ratatouille.
Utdanning og kurs
Jeg har sertifisering for ServSafe og matbehandlere, samt alkoholbevis.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.
Spesialitetene mine
Jeg kommer til deg
Jeg reiser til gjester i Raymond, Jackson, Atlanta og Covington. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.
Du kan også komme til meg:
Marietta, Georgia, 30060, USA
Ting du bør vite
Gjestekrav
Gjester som er eldre enn 18 år, kan delta.
Tilgjengelighet
Send melding til verten for mer informasjon. Les mer
Kanselleringsvilkår
Kanseller minst 1 dag før starttidspunktet for å få full refusjon.
271 kr NOK 271 kr NOK gjest, tidligere 300 kr NOK
Kostnadsfri kansellering
Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte
Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?




