Intim matopplevelse

Deilig og eksklusiv privat servering skreddersydd for små grupper.
Automatisk oversatt
Kokk i Atlanta
Arrangeres der du bor

Jordbærkrem puffs

121 kr NOK per gjest
Flakete butterdeig fylt med pisket krem og ferske jordbær. 6 krempuffer per 2–3 personer.

Dipp av røkt ørret

172 kr NOK per gjest
Kremet dip av røkt ørret laget med fersk dill og sitron, servert med hjemmelagde saltiner.

Braised Beef Ragu

425 kr NOK per gjest
Mørt, langsomt tilberedt biff i en rik, fløyelsaktig rødvinsaus med aromatiske urter og grønnsaker. Blandet med pasta.

Reke-etouffee

486 kr NOK per gjest
Møre reker simret i en krydret cajun-roux, servert over luftig hvit ris. Serveres med hvitløksbrød.

Brunsjfest med reker og grits

557 kr NOK per gjest
En full brunsj: pannekaker med fruktkompott, reker og grøt, egg og frisk frukt.

Biff med chimichurri og grønnsaker

709 kr NOK per gjest
En solid NY Strip eller Ribeye-biff med sesongens grønnsaker, potetmos og en syrlig hjemmelaget chimichurri-saus. Serveres med klassisk salat eller Caesar-salat.
Du kan sende en melding til Azya for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
5 års erfaring
Jeg er en selvlært kokk som spesialiserer seg på intime sammenkomster og måltredning.
Utdanning og kurs
Jeg har en mastergrad i kommunikasjon, og jeg har ServSafe-sertifisering for håndtering av mat.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Atlanta. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 18 år, kan delta.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.
Fra 425 kr NOK per gjest
1 701 kr NOK er minstepris for å bestille
Kostnadsfri kansellering

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?

Intim matopplevelse

Deilig og eksklusiv privat servering skreddersydd for små grupper.
Automatisk oversatt
Kokk i Atlanta
Arrangeres der du bor
Fra 425 kr NOK per gjest
1 701 kr NOK er minstepris for å bestille
Kostnadsfri kansellering

Jordbærkrem puffs

121 kr NOK per gjest
Flakete butterdeig fylt med pisket krem og ferske jordbær. 6 krempuffer per 2–3 personer.

Dipp av røkt ørret

172 kr NOK per gjest
Kremet dip av røkt ørret laget med fersk dill og sitron, servert med hjemmelagde saltiner.

Braised Beef Ragu

425 kr NOK per gjest
Mørt, langsomt tilberedt biff i en rik, fløyelsaktig rødvinsaus med aromatiske urter og grønnsaker. Blandet med pasta.

Reke-etouffee

486 kr NOK per gjest
Møre reker simret i en krydret cajun-roux, servert over luftig hvit ris. Serveres med hvitløksbrød.

Brunsjfest med reker og grits

557 kr NOK per gjest
En full brunsj: pannekaker med fruktkompott, reker og grøt, egg og frisk frukt.

Biff med chimichurri og grønnsaker

709 kr NOK per gjest
En solid NY Strip eller Ribeye-biff med sesongens grønnsaker, potetmos og en syrlig hjemmelaget chimichurri-saus. Serveres med klassisk salat eller Caesar-salat.
Du kan sende en melding til Azya for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
5 års erfaring
Jeg er en selvlært kokk som spesialiserer seg på intime sammenkomster og måltredning.
Utdanning og kurs
Jeg har en mastergrad i kommunikasjon, og jeg har ServSafe-sertifisering for håndtering av mat.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Atlanta. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 18 år, kan delta.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?