Airbnb-tjenester

Kokker i Courbevoie

Finn en unik tjeneste som ledes av lokale fagfolk på Airbnb.

Alle kokketjenester

Sesongmenyer av Amina

Som hjemmekokk hadde jeg muligheten til å lage mat for Lacoste og Bonne Maman.

Privat kokk Giuseppe

Kreativ matlaging som blander minner, intuisjon og poesi for å forvandle måltidet.

Gourmetopplevelse med trøffel

Opplev en kulinarisk opplevelse med trøffel: personlige menyer, fra forrett til dessert, som fremhever sesongens trøffel med lidenskap og know-how, direkte hjem til deg.

Kreative smaksmenyer av Stuart

Jeg er en kokk som har jobbet på kjøkken i Paris, Tokyo, Berlin og Bangkok.

Sesongmeny av kokk Nadia

Jeg bruker kunnskapen jeg har lært i prestisjetunge restauranter til hvert måltid

Inspirasjon i øyeblikket-meny av kokk Ecem

Hver rett gjenspeiler min erfaring i prestisjetunge kjøkken.

Søte øyeblikk med kokken Fanny

Jeg lager deilige hjemmelagde desserter og skaper en mild og vennlig atmosfære for et uforglemmelig søtt øyeblikk.

Autentisk japansk matopplevelse i Paris-området

Som privat kokk lager jeg familieretter og tradisjonelle japanske retter som du finner i izakayaer.

Sesongmeny av kokk Nadia

jeg bruker kunnskapen jeg har lært i prestisjetunge restauranter til hvert måltid

Gastronomisk kjøkken med kokken Christ

En kulinarisk opplevelse, en reise mellom kulturer og smaker. Jeg lager en personlig og atypisk tjeneste for deg. Fra servering til tallerken

Kokken Matteos kreasjoner – Smak og lidenskap

Hver rett er en unik kreasjon, inspirert av årstidene og min erfaring. Mitt mål: å vekke sansene dine med en oppriktig, sjenerøs og karakterfull mat.

Meny etter anledning og ønsker

Jeg tilbyr deg en unik opplevelse med sesongbaserte og bærekraftige produkter. Vegetar eller kjøttelsker, jeg tilpasser meg dine ønsker

Private kokker som sørger for det perfekte måltidet

Lokale fagfolk

Få et nydelig måltid med alt fra personlige kokker til tilpassede cateringalternativer

Håndplukket for kvalitet

Hver kokk blir vurdert basert på erfaring med matlaging

Suveren kvalitet

Minst to års erfaring innen mat- og serveringsbransjen