
Airbnb-tjenester
Kokker i Baix Llobregat
Finn en unik tjeneste som ledes av lokale fagfolk på Airbnb.
Nyt mat laget av en privat kokk i Baix Llobregat

Kokk
Grill i en toppleilighet i sentrum med en kokk
Som profesjonell kokk med over 14 års erfaring spesialiserer jeg meg på å skape uforglemmelige kulinariske opplevelser og skape det perfekte miljøet. Matlaging er ikke bare en jobb for meg, det er min lidenskap, og jeg liker ikke noe mer enn å dele den med andre. Jeg er en omgjengelig person som liker å møte nye mennesker og utveksle historier. Mine kulinariske eventyr har tatt meg til over 125 land, og jeg har hatt privilegiet av å bo i fem forskjellige. Jeg er hele tiden på utkikk etter nye matopplevelser, noe som har fått meg til å møte fantastiske mennesker underveis. Min kone Kiira, som deler min lidenskap for mat og reiser, kommer til å bli med for å gjøre denne opplevelsen uforglemmelig. Hun er veganer, noe som betyr at vi kjenner verden av veganske produkter godt. La oss utforske verden sammen, en bit av gangen!

Kokk
Fargerike kreative spisesteder av Jana
Ni års erfaring jobbet jeg på en stor restaurant i Skottland og utviklet ferdighetene og kreativiteten min. Jeg fikk utdannelsen min på kjøkkenet. Matlaging er kunsten min - vakker, levende og laget med kjærlighet og et smil.

Kokk
Avantgarde sjømatsmaking menyer av Graciela
Seks års erfaring har jeg trent i mange kjøkken, påvirket av fransk mat og en lidenskap for fine spisesteder. På disse restaurantene lærte jeg avanserte teknikker og kreative tilnærminger. Teknikkene mine er basert på innovasjon og ingredienser av høy kvalitet.

Kokk
Kreative middelhavsmaker fra Janna
12 års erfaring jeg vokste opp i kysten i Spania og har laget mat på de beste kjøkkenene rundt om i verden. Jeg har en grad i internasjonal kulinarisk kunst i Sveits. Jeg studerte high-end matlaging i verdens gastronomihovedstad.

Kokk
Forankret katalansk mat med Jordi
10 års erfaring på eksklusive restauranter. Jeg elsker produktet og det tradisjonelle kjøkkenet, men jeg omfavner teknikken for å heve smakene i hver rett.

Kokk
Barcelona
Bakverk og smakfulle fine spisesteder av María
10 års erfaring jeg har laget mat siden jeg var 12, og spesialiserer meg på både bakverk og smakfull mat. Jeg fikk grader i gastronomi og gjestfrihet i Barcelona, Ecuador og USA. Jeg finpusset ferdighetene mine i et kjøkken med Michelin-stjerner og raffinert kulinariske teknikker.
Alle kokketjenester

Katalanske mattradisjoner av Marc
Vi er Esther og Marc, to katalans lidenskapelig opptatt av vår kultur og gastronomi som inviterer deg til å oppdage Catalonia gjennom en hemmelig middag som deles med lokalbefolkningen. Marc er kokk og opplært i El Bulli med Ferran Adrià, som har gjort det mulig for ham å utvikle kreativiteten og kravene som er nødvendige for å utstyre denne opplevelsen med maksimal autentisitet og eksklusivitet. Som gode vinentusiaster elsker vi også å kombinere rettene våre med viner fra de beste katalanske vingårdene. Kom og oppdag Catalonia fra stolen din!

Fusion-smaker fra Israe
20 års erfaring Jeg er en kulinarisk profesjonell med erfaring med å blande internasjonale smaker. Jeg studerte gjestfrihet og har praktisk erfaring over hele verden. Reise har informert mine kulinariske ferdigheter og følsomhet, og min tilnærming til karrieren min.

Middelhavsmenyer av Pablo
Gjennom hele min kulinariske bane har jeg hatt muligheten til å utforske smaker fra hele verden og perfekte kulinariske teknikker. Det var imidlertid å dele lidenskapen min for matlaging med andre at jeg oppdaget mitt sanne yrke. Matlaging for deg lar meg skape unike og personlige spiseopplevelser, skreddersydd til din smak og preferanser. Hver rett er et kunstverk, og hver kunde er en inspirasjon.

Flavors of the Levant av Sam
12 års erfaring jeg spesialiserer meg på å forvandle enkle ingredienser til ekstraordinære måltider. Jeg har en juridisk grad fra Damaskus University, men lidenskapen min ligger i gjestfrihet. Fra Beirut til Barcelona har jeg elsket å ønske gjester fra hele verden velkommen til hjemmet mitt.

Plantebasert brunsj og fin spisesteder av Federico
Tre års erfaring Vi er to lidenskapelige kokker som trener daglig og forbedrer ferdighetene våre til å levere fine spisesteder. Vi har omfattende formell opplæring gjennom universiteter og kulinariske kurs. Vi har jobbet på mange profesjonelle kjøkken og finpusset håndverket vårt.

Fargerik fusjonsmat med Camila
15 års erfaring har jeg utforsket forskjellige smaker og matlagingsteknikker globalt. Jeg er dyktig i gastronomi og arrangementer. Jeg studerer for en mastergrad i mat og drikke. Jeg ledet kjøkkenet på Pachama South American Food og utviklet innovative menyer.

Forberedelse av ytelsesmåltid av Daniele
Seks års erfaring Jeg har jobbet på tvers av hoteller og restauranter, og laget måltider for ernæringsfokuserte kunder. Jeg studerte næringsinnhold, menydesign og energibalanse for å støtte ytelsesmål. Jeg er en sertifisert ANutr, anerkjent for å bygge bro over kulinarisk praksis med ernæring.

Globalt inspirert av Helio
Åtte års erfaring har jeg laget mat på kjøkken i hele Sør-Amerika og Europa. Jeg studerte teknologisk gastronomi i Senac Brazil i 2013. Jeg jobbet på Gracia Bar og Pizzaria Via Roma i Brasil.

Risretter: paella og mer
20 års erfaring er jeg kokk som spesialiserer seg på å skape sensoriske, gastronomiske menyer som fremkaller følelser. Jeg har også en mastergrad i restaurantadministrasjon. Jeg har også trent på en restaurant med Michelin-stjerner ledet av den spanske kokken Martín Berasategui.

Tapas, paella og middelhavsmaker fra Pablo
Med lang erfaring med gjestfrihet har jeg jobbet som kokk på luksushoteller i Argentina, og perfeksjonert kundeservice og eksklusive tjenester. Jeg har også fått verdifull erfaring i bistroer, og har jobbet på kjente restauranter i Andorra og Barcelona, og organiserer kulinariske arrangementer. Min mangfoldige bane har gitt meg en bred og allsidig utsikt, som enkelt tilpasser seg forskjellige gastronomiske utfordringer.

Europeiske smaker av Federico
25 års erfaring Jeg er en lidenskapelig gastronom med erfaring over hele Europa og Amerika. Jeg trente på kulinarisk skole og på forskjellige restauranter i Barcelona. Jeg eide og drev Locanda del Leon d'Oro i et tiår.

Fransk-Middelhavskreatasjoner av Bruno
27 års erfaring Min mat balanserer franske grunnleggende med middelhavs- og verdslig stil. Jeg brukte år på å forbedre mine kulinariske ferdigheter på restauranter før jeg startet mine egne. Jeg har også trent under Paul Bocuse, en legendarisk innflytelsesrik kokk, i Grenoble i Frankrike.
Private kokker som sørger for det perfekte måltidet
Lokale fagfolk
Få et nydelig måltid med alt fra personlige kokker til tilpassede cateringalternativer
Håndplukket for kvalitet
Hver kokk blir vurdert basert på erfaring med matlaging
Suveren kvalitet
Minst to års erfaring innen mat- og serveringsbransjen
Utforsk flere tjenester i Baix Llobregat
Flere tjenester å utforske
- Private kokker Barcelona
- Fotografer Valencia
- Personlige trenere Alicante
- Private kokker Palma
- Private kokker Marseille
- Private kokker Cannes
- Fotografer Donostia-San Sebastian
- Fotografer Bordeaux
- Fotografer Antibes
- Private kokker Barcelonès
- Private kokker Saint-Tropez
- Fotografer Aix-en-Provence
- Private kokker Nord de Palma District
- Fotografer Girona
- Fotografer Cassis
- Private kokker Serra de Tramuntana
- Catering Barcelona
- Fotografer Palma
- Fotografer Marseille
- Fotografer Cannes
- Fotografer Barcelonès
- Massasje Nord de Palma District
- Personlige trenere Serra de Tramuntana
- Massasje Barcelona