I dag lager Apalapapa maten din
Meny med tre forskjellige trinn, både middelhavs- og argentinsk, en unik opplevelse
Automatisk oversatt
Kokk i Barcelona
Arrangeres der du bor
Drikkekombinasjoner
199 kr NOK per gjest
Utvalg av forretter og drikkevarer som følger hvert av serveringens retter
Hjemmelaget brunsj
328 kr NOK per gjest
Start dagen med en rekke delikatesser, både søte og salte, og våg deg på en utradisjonell service på Airbnb.
Middelhavsmeny
585 kr NOK per gjest
3-trinns meny med middelhavsmat. Ferske KM0-produkter og unike smaker. Ideelt forslag for å nyte sammen med familie eller venner.
Argentinsk meny
585 kr NOK per gjest
Kulinarisk reise til Argentina gjennom mat. Ideelt for middager med partner eller venner.
Egendefinert meny
714 kr NOK per gjest
Feir det private arrangementet ditt med den beste blandingen av smaker i verden. Egnet for alle typer smak, for å koordinere spesifikasjoner og meny med kokken.
Du kan sende en melding til Juan Francisco for å tilpasse eller gjøre endringer.
Kvalifikasjoner
5 års erfaring
Kokk med lidenskap for matlaging, med erfaring fra restauranter og 5-stjerners hoteller.
Høydepunkt i karrieren
Jeg organiserte og gjennomførte catering for et bryllup med mer enn 50 personer.
Utdanning og kurs
Jeg ble uteksaminert i Córdoba, Argentina.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.
Spesialitetene mine
5.0 av 5 stjerner basert på 6 anmeldelser
0 av 0 vises
Jeg kommer til deg
Jeg reiser til gjester i Barcelona. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.
Ting du bør vite
Gjestekrav
Gjester som er eldre enn 18 år, kan delta.
Tilgjengelighet
Send melding til verten for mer informasjon. Les mer
Kanselleringsvilkår
Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.
Juan Francisco er vertskap som enkeltperson
Verten er ansvarlig for denne tjenesten.
Fra 199 kr NOK per gjest
398 kr NOK er minstepris for å bestille
Kostnadsfri kansellering
Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte
Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?