
Airbnb-tjenester
Kokker i Bagno A Ripoli
Finn en unik tjeneste som ledes av lokale fagfolk på Airbnb.
Nyt mat laget av en privat kokk i Bagno A Ripoli

Kokk
Florence
Luksuriøse spisesteder med kokken Antonio Patella
Ni års erfaring har jeg opplært på den berømte ALMA-SKOLEN og jobbet på restauranter med Michelin-stjerner. Jeg studerte på ALMA-SKOLEN og trent på de beste restaurantene San Domenico og Enrico Bartolini. Etter ALMA-SKOLEN og jobbet på to restauranter med Michelin-stjerner, lagde jeg mat globalt.

Kokk
Mouthwatering Florentine Dinner at Valeria's Table
Jeg lager unike og transformative opplevelser for gjester fra hele verden. Jeg er hjemmekokk og vert for arrangementet. Merke- og gjestfrihetskonsulent. Matlaging er hvordan jeg uttrykker min kjærlighet til andre. Jeg tror god mat skal føles som en kos. Bak hver av våre favorittretter er et barndomsminne, en spesiell anledning, en historie å fortelle. Jeg elsker å legge denne følelsen i en rett og lage mat med ingredienser av høy kvalitet. Andrea, partneren min, er en profesjonell musiker. Han arvet sin lidenskap for mat fra sin bestefar, en profesjonell kokk som lærte ham kunsten av tradisjonell italiensk mat. Han er en tredje etasje uteksaminert sommelier fra Italian Sommelier Association. Sammen bestemte vi oss for å åpne døren til hjemmet vårt for nye venner, matelskere og likesinnede reisende for å dele våre lidenskaper og vår visjon om et godt liv.

Kokk
Firenze
Italienske smaker av Valentina
Jeg er en lidenskapelig lokal sommelier, og jeg er også en kokk som har jobbet på kjente italienske restauranter og hoteller. Jeg er begeistret for å dele kunnskapen min om vin og mat. Jeg kombinerer toskanske oppskrifter, lidenskap for lokale og økologiske ingredienser og vinsmaking, og skaper en unik fusion. Jeg ble uteksaminert fra kulinarisk skole i Firenze, og jeg har 13 års erfaring som kokk Jeg er medlem av den italienske Sommelierforeningen (Ais) som sommelier og Taster.

Kokk
Montecatini Terme
En smak av Toscana av Amerigo
30 års erfaring Min kulinariske karriere spenner over kjøkken i Italia, England, Frankrike og USA. Jeg har fullført sommelieropplæring og kurs i mat- og vinkombinasjon. I Firenze åpnet jeg Ristorante Baccarossa, en 40-seters restaurant som spesialiserer seg på fisk.

Kokk
Kreativ toskansk matlaging av kokken Maria Virginia
Tre års erfaring med å vokse opp i min egen restaurant, lærte jeg det grunnleggende om tradisjonell toskansk mat. Jeg fullførte spesialiseringskurs rundt i Italia. Jeg er eier og kokk på Loft, Via della Paz 42.

Kokk
Gourmetmiddag av kokken Giacomo Petri
Jeg studerte på hotellskolen som ung, og gjennom årene studerte jeg internasjonal mat ved å delta på masterkurs med ledende kokker for å lære banebrytende matlagingsteknikker og -systemer. Lidenskapen min og yrket mitt for matlaging driver yrket mitt som privat profesjonell kokk. Min private kokkevirksomhet har blitt nasjonalt anerkjent og i drift i mer enn ti år og er i høy etterspørsel i Toscana hvor den er leder.
Private kokker som sørger for det perfekte måltidet
Lokale fagfolk
Få et nydelig måltid med alt fra personlige kokker til tilpassede cateringalternativer
Håndplukket for kvalitet
Hver kokk blir vurdert basert på erfaring med matlaging
Suveren kvalitet
Minst to års erfaring innen mat- og serveringsbransjen
Utforsk flere tjenester i Bagno A Ripoli
Flere tjenester å utforske
- Private kokker Roma
- Private kokker Milano
- Private kokker Nice
- Private kokker Firenze
- Private kokker Venezia
- Fotografer Naples
- Private kokker Francavilla al Mare
- Private kokker Marseille
- Private kokker Cannes
- Fotografer Annecy
- Fotografer Zadar
- Fotografer Torino
- Fotografer Sorrento
- Fotografer Antibes
- Private kokker Chamonix
- Private kokker Saint-Tropez
- Fotografer Aix-en-Provence
- Fotografer Roma
- Fotografer Milano
- Fotografer Nice
- Fotografer Firenze
- Fotografer Venezia
- Personlige trenere Naples
- Fotografer Francavilla al Mare