Airbnb-tjenester

Kokker i Bagno A Ripoli

Finn en unik tjeneste som ledes av lokale fagfolk på Airbnb.

Nyt mat laget av en privat kokk i Bagno A Ripoli

Kokk

Florence

Luksuriøse spisesteder med kokken Antonio Patella

Ni års erfaring har jeg opplært på den berømte ALMA-SKOLEN og jobbet på restauranter med Michelin-stjerner. Jeg studerte på ALMA-SKOLEN og trent på de beste restaurantene San Domenico og Enrico Bartolini. Etter ALMA-SKOLEN og jobbet på to restauranter med Michelin-stjerner, lagde jeg mat globalt.

Kokk

Mouthwatering Florentine Dinner at Valeria's Table

Jeg lager unike og transformative opplevelser for gjester fra hele verden. Jeg er hjemmekokk og vert for arrangementet. Merke- og gjestfrihetskonsulent. Matlaging er hvordan jeg uttrykker min kjærlighet til andre. Jeg tror god mat skal føles som en kos. Bak hver av våre favorittretter er et barndomsminne, en spesiell anledning, en historie å fortelle. Jeg elsker å legge denne følelsen i en rett og lage mat med ingredienser av høy kvalitet. Andrea, partneren min, er en profesjonell musiker. Han arvet sin lidenskap for mat fra sin bestefar, en profesjonell kokk som lærte ham kunsten av tradisjonell italiensk mat. Han er en tredje etasje uteksaminert sommelier fra Italian Sommelier Association. Sammen bestemte vi oss for å åpne døren til hjemmet vårt for nye venner, matelskere og likesinnede reisende for å dele våre lidenskaper og vår visjon om et godt liv.

Kokk

Firenze

Italienske smaker av Valentina

Jeg er en lidenskapelig lokal sommelier, og jeg er også en kokk som har jobbet på kjente italienske restauranter og hoteller. Jeg er begeistret for å dele kunnskapen min om vin og mat. Jeg kombinerer toskanske oppskrifter, lidenskap for lokale og økologiske ingredienser og vinsmaking, og skaper en unik fusion. Jeg ble uteksaminert fra kulinarisk skole i Firenze, og jeg har 13 års erfaring som kokk Jeg er medlem av den italienske Sommelierforeningen (Ais) som sommelier og Taster.

Kokk

Montecatini Terme

En smak av Toscana av Amerigo

30 års erfaring Min kulinariske karriere spenner over kjøkken i Italia, England, Frankrike og USA. Jeg har fullført sommelieropplæring og kurs i mat- og vinkombinasjon. I Firenze åpnet jeg Ristorante Baccarossa, en 40-seters restaurant som spesialiserer seg på fisk.

Kokk

Kreativ toskansk matlaging av kokken Maria Virginia

Tre års erfaring med å vokse opp i min egen restaurant, lærte jeg det grunnleggende om tradisjonell toskansk mat. Jeg fullførte spesialiseringskurs rundt i Italia. Jeg er eier og kokk på Loft, Via della Paz 42.

Kokk

Gourmetmiddag av kokken Giacomo Petri

Jeg studerte på hotellskolen som ung, og gjennom årene studerte jeg internasjonal mat ved å delta på masterkurs med ledende kokker for å lære banebrytende matlagingsteknikker og -systemer. Lidenskapen min og yrket mitt for matlaging driver yrket mitt som privat profesjonell kokk. Min private kokkevirksomhet har blitt nasjonalt anerkjent og i drift i mer enn ti år og er i høy etterspørsel i Toscana hvor den er leder.

Private kokker som sørger for det perfekte måltidet

Lokale fagfolk

Få et nydelig måltid med alt fra personlige kokker til tilpassede cateringalternativer

Håndplukket for kvalitet

Hver kokk blir vurdert basert på erfaring med matlaging

Suveren kvalitet

Minst to års erfaring innen mat- og serveringsbransjen