Airbnb-tjenester

Kokker i Solana Beach

Finn en unik tjeneste som ledes av lokale fagfolk på Airbnb.

Alle kokketjenester

Det bevisste måltidet av kokk Ivan

Jeg tilnærmer meg sushi som både en kunst og en disiplin, og balanserer presisjon, friskhet og presentasjon. Fra klassisk nigiri og sashimi til innovative plantebaserte ruller fokuserer jeg på rene smaker og perfekt tekstur

Kulinariske herligheter av kokken Steph

Jeg har en mangfoldig og kreativ kulinarisk bakgrunn for alle gjestene jeg har gleden av å skape en fantastisk matopplevelse for!

Sesongbasert privat middag med kokken Kenny

Jeg har smaker fra arbeid i Portugal, studier i Paris og London, og mine etniske røtter som kinesisk-taiwansk amerikaner. La oss lage en tilpasset meny til arrangementet ditt :) @sidequestkenny på IG!

Utforsk Italia på bordet med kokken Fabio

Rettene mine reflekterer Sicilia med en internasjonal nøkkel.

Spiseopplevelser med privatkokken Benjamin

Europeisk fra jord til bord, vegansk, keto, pescatarian, lokale og hjemmedyrkede produkter.

Michelin-stjerneopplevelser med kokken Joann & Co.

Opplevelsesbasert mat i Michelin-stjerne-stil med lokale og sesongbaserte ingredienser

Keedas kjøkken

Det som gjør maten min god, er at jeg lager mat med kjærlighet, og å mate folk gir glede til sjelen min.

Øst møter vest av Tyrell

Portugisisk bakgrunn, asiatisk mat, mangfoldige ingredienser.

Gårdsmat av kokken Leyla

Matlaging for meg handler om å dele historier: Jeg blander min arv, globale ferdigheter og ferske råvarer for å gi folk glede ved bordet.

Grill inspirert av Santa Maria i California Wine Country

Opplev det California Wine Country er kjent for. Røykegrillede TriTip-ribber og brisket

Smaking langs kysten av California med Aaron

Jeg lager raffinerte West Coast-fusion-smaker ved hjelp av fersk sjømat.

Middelhavsfestmåltid med Maximilian

Lukk øynene og smak på Middelhavets øyer, servert fersk til smaksløkene dine.

Private kokker som sørger for det perfekte måltidet

Lokale fagfolk

Få et nydelig måltid med alt fra personlige kokker til tilpassede cateringalternativer

Håndplukket for kvalitet

Hver kokk blir vurdert basert på erfaring med matlaging

Suveren kvalitet

Minst to års erfaring innen mat- og serveringsbransjen