Airbnb-tjenester

Kokker i Pinewood

Finn en unik tjeneste som ledes av lokale fagfolk på Airbnb.

Alle kokketjenester

Privat kokk Vincent Fine Dining hjemme

Fransk, middelhavsmat, bakverk, fine spisesteder, sesongbasert, skreddersydde menyer.

Fin italiensk og middelhavsfransk mat hjemme

Jeg er eier av Epicureans Of Florida, en privat kokk- og cateringvirksomhet.

Hot Box 305-opplevelsen med kokken Rae

Amerikansk, karibisk fusion, globalt kjøkken, lidenskapelige smaker, presentasjon.

Tilpasset komfortmat fra Maoz

En rekke måltidsalternativer designet for å ta en middag på en smaksreise.

Personlig kokk Rafa

Jeg leverer måltider av restaurantkvalitet til bordet ditt! Personlig, frisk og laget med lidenskap for å passe din smak, livsstil og timeplan. Jeg er veldig lett å jobbe med, og jeg reiser til deg!

Smakfulle Kreationz av kokken Jay

Jeg har laget mat til kjendiser og jobbet på Flemings og Benihana Fine Dining. Jeg er finalist i Chef Karla's Favorite.Chef-konkurransen. Utdannet ved Art Institute Ft. Lauderdale.

Soflosushi Omakase

Unik japansk eller fusjonsomakase-opplevelse.

Kom inn, la meg gi deg mat.

Serverer soul med en side av sass: hvor trøstemat møter kreativitet og hver bit forteller en historie.

Middag på Michelin-nivå av Collin

Jeg har ti års erfaring som kokk på en villa i Miami og utdanning fra San Diego Culinary Institute.

Chef's Table-opplevelse med kokken Adrianne

En nøye utvalgt meny med gourmetmat fra Miami med lokale råvarer og ingredienser.

Nyt og bo: En Airbnb-opplevelse med kokken Cuinn

Gjør ferien enda bedre med en privat kulinarisk reise. live matlaging og gourmetmåltider

Karibiske smaker laget med kjærlighet av Tricia

Jeg spesialiserer meg på å tilføre hver rett dype karibiske røtter og et hjerte fullt av lidenskap.

Private kokker som sørger for det perfekte måltidet

Lokale fagfolk

Få et nydelig måltid med alt fra personlige kokker til tilpassede cateringalternativer

Håndplukket for kvalitet

Hver kokk blir vurdert basert på erfaring med matlaging

Suveren kvalitet

Minst to års erfaring innen mat- og serveringsbransjen