Airbnb-tjenester

Kokker i Seminole

Finn en unik tjeneste som ledes av lokale fagfolk på Airbnb.

Nyt mat laget av en privat kokk i Seminole

Kokk

Houston

Klassiske amerikanske smaker fra Tre 'Vyon

Kulinarisk profesjonell med over ti års erfaring i matbransjen, inkludert mer enn fem år som eier av et vellykket privat spise- og cateringfirma med over100 femstjerners Google-anmeldelser. Forbered deg på å kurere eksepsjonelle middagsopplevelser og gjennomføring av arrangementer med høy volum

Kokk

Kulinariske kreasjoner av Tena

23 års erfaring er jeg stolt av å lage ekstraordinære og flerdimensjonale retter. Jeg har en grad i kulinarisk kunst fra Saint Phillips San Antonio. Jeg imøtekom filmingen av filmen "From Mexico with Love".

Kokk

Gonzales

Sjømat og sørlige favoritter av Cornell

20 års erfaring har jeg laget på noen av de mest populære barene i Houston og Baton Rouge. Min kulinariske trening var avledet fra familieoppskrifter og leksjoner fra bestemoren min. Mitt stolteste øyeblikk er å etablere en cateringvirksomhet fra bunnen av.

Kokk

Austin

Egyptian-Texan BBQ
by Kareem

10 års erfaring har jeg trent under anerkjente pitmasters og konkurrerte på Netflix 'Barbecue Showdown. Jeg fullførte en grad i kokkekunst ved Austin Community College. Jeg mottok prisen i 2024 og var også James Beard-semifinalist i 2023.

Kokk

Autentiske smaker i New Orleans av Carlos

20 års erfaring har jeg jobbet som kokk på en rekke restauranter. Jeg har laget mat siden jeg var barn i New Orleans. Jeg gjorde lidenskapen min for mat til en vellykket karriere.

Kokk

Sørlige spesialiteter med Ashley

24 års erfaring oppdaget jeg lidenskapen min som 14-åring mens jeg jobbet sammen med moren min i et cateringfirma. Kundene mine inkluderer stjerneutøvere som Jadeveon Clowney og Carl Granderson. Jeg har blitt skrevet opp i Sports Illustrated og andre bemerkelsesverdige publikasjoner.

Alle kokketjenester

Plantebaserte og fusjonsmåltider av Niomi

Hei, jeg heter Kim, og jeg er portieren din. Jeg kan hjelpe deg med å konfigurere reservasjonen din og sette deg i kontakt med kokken Niomi etter at du har bestilt! Du er alltid velkommen til å stille meg spørsmål! Kokken Niomi liker å følge en altomfattende matlagingsstil, enten det er noen som ser etter noe elegant, lett og sunt, vegetarisk/vegansk, eksotisk eller glutenfritt (vi kan også ta imot store sammenkomster i buffetstil!); moroa er i variasjonen og utfordringen for meg. Hun har laget mat i restaurantbransjen i over 20 år, og har opplevd mange kjøkken og jobbet med og lært av noen fantastiske kokker her i Houston. Når det gjelder hvem hun er som person, elsker hun planter og dyr, tror på å være respektfull og snill og prøve å følge en livsstil uten avfall. (Her ser du på gulrottoppene dine, de er en flott chimichurri!)

Lone Star-middager av Justin

Med erfaring i den sentrale regionen Texas og å tilby minneverdige spiseopplevelser fra private kunder til eksklusive arrangementer, søker kokken Justin å friste smaksløkene med påvirkninger inspirert av en region hvor et bredt spekter av smaker og kulturer krysser hverandre. Med en kulinarisk filosofi sentrert rundt ved hjelp av de beste ingrediensene og matlaging med presisjon, tror kokken Justin på å tilby deilige og pedagogiske kulinariske innovasjoner som fremovertenkende kokker kan fortsette å nyte. Vinner av San Diego Food & Wine Festival i 2018 for beste sjømat. Chefs and Shakers event winner, Stryker Food Safety board of advisors.

Eksklusive private spisesteder av kokken Decardios

20 års erfaring har jeg jobbet på kjøkken i forskjellige stater, hvor jeg lærte nye kjøkken. Jeg trente på kulinarisk skole og profesjonelle kjøkken rundt om i USA. Jeg fungerte som Executive Sous Chef for Indianapolis Colts.

Europeisk kjøkken 5☆ av kokk Alex

25 års erfaring I hver tjeneste bruker jeg opplevelsen min på å tilby den beste maten. Opplært i Europa med kokker med Michelin-stjerner. Jeg har tjenestegjort kjendiser, inkludert paven. En unik spiseopplevelse.

Private kokker som sørger for det perfekte måltidet

Lokale fagfolk

Få et nydelig måltid med alt fra personlige kokker til tilpassede cateringalternativer

Håndplukket for kvalitet

Hver kokk blir vurdert basert på erfaring med matlaging

Suveren kvalitet

Minst to års erfaring innen mat- og serveringsbransjen