Airbnb-tjenester

Kokker i Hollywood

Finn en unik tjeneste som ledes av lokale fagfolk på Airbnb.

Alle kokketjenester

Kokken Dees trøstemat

Kokk D, eier av S&C Catering, har over 25 års kulinarisk kompetanse. Nyt ferske, smakfulle måltider av restaurantkvalitet og private spiseopplevelser på Airbnb.

Internasjonal gourmetreise med Andres

Jeg lager menyer med friske, sunne ingredienser, og blander tradisjon og global inspirasjon.

Eksklusive middager av Farid

Lidenskapelig opptatt av sjelfull matlaging med fokus på kjærlighet, lidenskap og respekt. Jobbet med Rocco DiSpirito fra Union Pacific, en topp restaurant i New York med tre Michelin-stjerner, og kokken Sam Hazen som åpnet Rue 57.

Luksussushi av Tomas

Jeg tar med meg eksklusiv sushi og et uforglemmelig liveshow til Airbnb.

Gourmet Soul og karibisk mat av Tommi Nikhail

Med bonusferdigheter innen baking og hibachi leverer jeg eksepsjonell mat fra flere ulike kjøkken.

Privat kokk Vincent Fine Dining hjemme

Kokken Vincent Catala bringer Michelin-trening til kjøkkenet ditt: skreddersydde retter, ferske råvarer, servert på minuttet. Moderne fransk-italiensk eleganse, plettfri rengjøring – stilren luksus gjort personlig.

Fin italiensk og middelhavsfransk mat hjemme

Jeg er eier av Epicureans Of Florida, en privat kokk- og cateringvirksomhet.

Opplev privat middag med en kjendis som kokk

Luksuriøs matopplevelse med lokale smaker – perfekt for Bach-fester

Hot Box 305-opplevelsen med kokken Rae

Jeg lager utsøkte måltider inspirert av internasjonale kjøkken for eksklusive kunder.

Lek med maten din med kokken Nicole Fey

Jeg har jobbet for toppkokker og restauranter i Boston og Sør-Florida, og jeg gleder meg til å dele lidenskapen og ekspertisen min med deg.

Gourmet-smørepåleie

Jeg bruker ferdighetene jeg lærte å mestre på topprestauranter til hvert måltid.

Tilpasset komfortmat fra Maoz

En rekke måltidsalternativer designet for å ta en middag på en smaksreise.

Private kokker som sørger for det perfekte måltidet

Lokale fagfolk

Få et nydelig måltid med alt fra personlige kokker til tilpassede cateringalternativer

Håndplukket for kvalitet

Hver kokk blir vurdert basert på erfaring med matlaging

Suveren kvalitet

Minst to års erfaring innen mat- og serveringsbransjen