Airbnb-tjenester

Kokker i Orlando

Finn en unik tjeneste som ledes av lokale fagfolk på Airbnb.

Nyt mat laget av en privat kokk i Orlando

Kokk

Winter Park

Gourmet-crepes og catering med Jean

Syv års erfaring Jeg jobbet hos Les Chefs de France som eies av den anerkjente Paul Bocuse-familien. Jeg dro til Lycée René Auffray i Paris. Jeg jobbet på en 3-stjerners Michelin-restaurant i Paris: Cafe de la Jatte.

Kokk

Southern comfort catering av Chris

Fem års erfaring jeg spesialiserer meg på Southern comfort food og kan imøtekomme ethvert arrangement. Jeg studerte kulinarisk vitenskap ved Auguste Escoffier Culinary Arts School i Austin i Texas. Jeg konkurrerte på MasterChef Houston og er veteran fra hæren.

Kokk

Latinamerikansk fusjonsmenyer av Josefina

12 års erfaring er at jeg er dyktig i latinamerikansk mat, sushi, amerikanske klassikere og moderne trender. Jeg jobbet også i storskala virksomhet på Hyatt-, Hilton- og Disney-eiendommer. Jeg har laget mat til Nicki Minaj, Justin Bieber og en sør-arabisk konge.

Kokk

Orlando

Fantasy-inspirert av Giovanni

Fem års erfaring har jeg jobbet på fusjonsrestauranter, cateringfirmaer og bak baren. Jeg har praktisk opplæring i Dr. Phillips Center og cateringfirmaer i Florida. Jeg har sørget for bemerkelsesverdige klienter som Alicia Keys, Lindsey Sterling og Neil Gaiman.

Kokk

Stilig kokkebord av Krystin

12 års erfaring har jeg raffinert kunnskapen min og skærpet teknikken min gjennom praktisk erfaring. Jeg gikk på Auguste Escoffier School of Culinary Arts i Boulder i Colorado. Enten det er et robust italiensk måltid eller en sjømatfest, er min lidenskap for mat uendelig.

Kokk

Fine karibiske spisesteder av Alain

20 års erfaring fant jeg lidenskapen min i Port-au-Prince i Haiti, og tar med mat og varm service av høy kvalitet. Jeg trente på Ritz-Carlton Atlanta og finpusset ferdighetene mine i fine spisesteder. Jeg har vært omtalt i USA Today, New York Times, Food & Wine, Saveur og Cuisine Noir.

Alle kokketjenester

Fusion-smaker av kokken Gustavo cardona

13 års erfaring trent i Colombia og formet av kjøkken over hele Latin-Amerika og USA. Jeg trente på Esturión, Chabuca, El Buzo, Aji Ceviche Bar, Pisco og The Eye Orlando. Som kokk skapte jeg menyer som gjenspeiler min kulinariske visjon.

Innovative spisesteder av Valentina

Åtte års erfaring er jeg kokk med erfaring i eksklusive restauranter og boutiquekafeer. Jeg trente på The Ritz Carlton, hvor jeg mestret high-end kulinariske teknikker. Jeg raffinerte ferdighetene mine på The Ritz Carlton, en av verdens fremste gjestfrihetsinnstillinger.

The Chef Bri Experience

Syv års erfaring Jeg har jobbet som Sous-kokk i Yellowstone nasjonalpark og Universal Orlando. Jeg studerte i New Orleans og Mississippi og fullførte et internship som souschef. Jeg har blitt vist på nasjonal TV og i publiserte magasinartikler.

Devine-klassikere av Brett

20 års erfaring jeg spesialiserer meg på å bruke en kombinasjon av klassiske franske og italienske teknikker. Jeg har finjustert ferdighetene mine i fine spisesteder og private omgivelser over hele USA. Jeg har laget mat over hele landet i konkurransedyktige arrangementer, og viser frem teknikken og lidenskapen min.

Magiske menyer av Dillon

Hei, jeg heter Kim, og jeg er portieren din. Jeg kan hjelpe deg med å konfigurere reservasjonen din og sette deg i kontakt med Chef Mark etter at du har bestilt! Kokken Dillon er fra den lille byen Hampstead i North Carolina. Mat vokste opp og var en lidenskap for å gjøre kjøkkenet sitt hjem til sitt hjem siden jeg var femten år. Betraktes som en kulinarisk tryllekunstner fordi han kan få omtrent alt til å skje på kjøkkenet. Med bare noen få begrensninger på spekteret av ferdighetene sine, kan han overgå både klassiske og moderne matforventninger. Hvis du ønsker å ha en sunn opplevelse eller å behandle noen spesielle med fine spisesteder, kan han imøtekomme dem. Han elsker å lage maten sin med ikke bare et show, men med en historie, og den begynner alltid i smaksbyen hvor kunsten å plette er begynnelsen. Gjør deg klar til reisen og dykk ned i denne opplevelsen med ham!

Private kokker som sørger for det perfekte måltidet

Lokale fagfolk

Få et nydelig måltid med alt fra personlige kokker til tilpassede cateringalternativer

Håndplukket for kvalitet

Hver kokk blir vurdert basert på erfaring med matlaging

Suveren kvalitet

Minst to års erfaring innen mat- og serveringsbransjen